2020. október 22. csütörtök Előd

Orbán: a számok emelkedni fognak, meg kell majd nyitni a járványkórházakat


Vannak "lezsírozott" járványkórház-kapacitásaink is, ezek megnyitása most még nem szükséges, de valamikor ezeket is meg kell majd nyitnunk - hangzott el Orbán Viktor videójában, amelyet az operatív törzs szombat reggeli ülése után tettek ki a Facebookra.

Ma reggel is ülést tartott az operatív törzs, átnézték a védekezés állását, mindenki tudja, hogy a második hullám nagy lendülettel megindult Magyarországon is, a kórházi kapacitásokat rendszeren áttekintjük, van-e elegendő ágy, eszköz, lélegeztetőkészülék, orvos és személyi állomány - derül ki a miniszterelnök által elmondottakból.

Nézz kürül a Pénzcentrum Személyi Kölcsön kalkulátorában, ahol kiválaszthatod a számodra legkedvezőbb ajánlatot. KATT

A mai tájékoztatás szerint mindez rendelkezésre áll, és bár vannak "lezsírozott" járványkórház-kapacitásaink is, ezek megnyitása most még nem szükséges. A számok valószínűleg emelkedni fognak, és valamikor ezeket is meg kell nyitnunk, de egyelőre biztonságos tartalékkal rendelkezünk.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó