2018. április 26. csütörtök Ervin

Nyilvános: ezért hallasz ennyi halálesetről Magyarországon


Érdekes adatsorra bukkantunk az Eurostat adatai között. Azt mutatja meg, hogyha nem lennének életkori különbségek a különböző országok társadalmai között, mennyien halnának meg 100 ezer lakosból évente. Magyarország a lista végén kullog.

A bolgárok és a románok után egy magyarnak volt a legnagyobb esélye 2015-ben meghalni az EU-ban, az életkori hatástól megtisztított mutató alapján, az Európai Bizottság statisztikai főigazgatóságának (Eurostat) adatai szerint.

Ha nemek szempontjából szétbontjuk az adatokat, akkor azt látni, hogy a nők esetében továbbra is csak a románok és a bolgárok állnak rosszabbul nálunk. A férfiak esetében viszont a román férfiak, ha csak egy hajszállal is, de jobban állnak a magyaroknál, a litvánok és a lettek viszont jelentősen rosszabbul.

JÓL JÖNNE 3 MILLIÓ FORINT?

Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. De, hogy ne a sötétben tapogatózz, mi is elvégeztünk neked egy példaszámítást: kalkulátorunkban 3 millió forintos hitelösszeget, és 84 hónapos futamidőt adtunk meg. A THM-ek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót a CIB Bank nyújtja (THM 11,73%), de nem sokkal marad el ettől a Cetelem (THM 12,94%) ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az ERSTE Bank, a Cofidis, továbbá a Budapest Bank konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS