2021. január 27. szerda Angelika

Nem javul Majka állapota: kétoldali tüdőgyulladása van


Kiengedték a kórházból Majkát, ám a koronavírus miatt kétoldalú tüdőgyulladása lett a rappernek.

Majka minden este bejelentkezik Youtube-on, hogy beszámoljon állapotáról. A legutóbb elmondta, hogy kiengedték a kórházból, de kétoldali tüdőgyulladása van.

A tüdőm az most már fáj. Sajnos, az van, hogy először érzem a nagy levegővételeknél, hogy a tüdő nem túl jó. Emiatt be is vagyok szarva egy picit, de beszéltem egy-két emberrel, van egy ismerősöm, ő is azt mondta, úgy ment be a kórházba, hogy nem volt se köhögése, se semmi, csak magas láza volt, nem fájt semmije, és mondták neki, hogy kétoldali tüdőgyulladása van. És amikor benn volt utána hét napot, kapta a gyógyszereket, amikor kijött, gyakorlatilag akkor kezdett el fájni a tüdeje

- mondta, hozzátette, hétfőn csináltat egy tesztet.

Igazából nem is attól félek, hogy pozitív vagy negatív lesz, hanem attól félek, hogy akikkel beszéltem, azok mind azt mondják, hogy 3-4 hét akinek kétoldali tüdőgyulladása van, mint nekem.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked