2019. október 14. hétfő Helén

Megszólalt L. L. Junior gyermekeinek anyja: így történt valójában a tragédia


Hopp Csilla, L. L. Junior gyermekeink édesanyja interjút adott a Fókusznka, amiben elmesélte a tragédia részleteit, és elmondta azt is, miként éli meg a szörnyű tragédiát.

Hopp Csilla, L. L. Junior gyermekeinek édesanyja az RTL Klub, Fókusz c. műsorában beszélt a kisfiával történt tragédia körülményeiről. "Az egész négy másodperc volt" - mondta el az édesanya az interjúban, akit rendkívül megviseltek a történtek. 

Mint ismeretes, a rendőrség szerint a tragédia elkerülhetetlen volt, az autó akkor is gázol volna, ha csak 30 km/h-s sebességgel közlekedik. Az édesanya az interjúban elmondta, szorította fia kezét, de az kicsavarta magát, és elkezdett szaladni. 

"Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig" - mondta el Hopp Csilla, de hozzá tette azt is, hogy idősebb fiának szüksége van rá, és arra is, hogy ne hibásakat keressenek az ügy kapcsán.

(Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán)

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 895 forintos törlesztővel a CIB Bank (THM 8,17 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank (72 095 Ft/hó; THM 9,96%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket az OTP (80 275 Ft/hó; THM 13,79 %) ajánlata, de érdemes megnézni az K&H és az Erste ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS