2019. október 24. csütörtök Salamon

Megszólalt L. L. Junior gyermekeinek anyja: így történt valójában a tragédia


Hopp Csilla, L. L. Junior gyermekeink édesanyja interjút adott a Fókusznka, amiben elmesélte a tragédia részleteit, és elmondta azt is, miként éli meg a szörnyű tragédiát.

Hopp Csilla, L. L. Junior gyermekeinek édesanyja az RTL Klub, Fókusz c. műsorában beszélt a kisfiával történt tragédia körülményeiről. "Az egész négy másodperc volt" - mondta el az édesanya az interjúban, akit rendkívül megviseltek a történtek. 

Mint ismeretes, a rendőrség szerint a tragédia elkerülhetetlen volt, az autó akkor is gázol volna, ha csak 30 km/h-s sebességgel közlekedik. Az édesanya az interjúban elmondta, szorította fia kezét, de az kicsavarta magát, és elkezdett szaladni. 

"Hibáztatom magam. Igen. És szerintem fogom is életem végéig" - mondta el Hopp Csilla, de hozzá tette azt is, hogy idősebb fiának szüksége van rá, és arra is, hogy ne hibásakat keressenek az ügy kapcsán.

(Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 2 millió forintos hitelösszeget és 60 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 436 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17%), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 40 505 forintos törlesztőt (THM 8,97%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni az Erste, az MKB, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Veszélyes csodaszer terjed itthon: be ne töltsd a kocsidba, tropára mehet
Eléggé kamu szagú a történet, mégis sokan bedőlnek.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Kika

10.24-11.05
Országos

Aldi

10.24-10.30
Országos

Lidl

10.24-10.30
Országos

Tesco

10.24-10.30
Országos

Kika

10.16-10.29
Országos

Praktiker

09.02-12.31
Országos