2020. október 27. kedd Szabina

Legalább három magyar tanár halt már meg koronavírusban: egyikük nagyon fiatalon


A magyar pedagógusok 40 százaléka 55 évnél idősebb, így a koruk miatt is veszélyeztetettnek számítanak. A Pedagógusok Szakszervezete sürgeti, hogy a koronavírus-járvány miatt mentesítsék a krónikus beteg tanárokat a személyes munkavégzés alól.

A Pedagógusok Szakszervezete sürgeti, hogy a koronavírus-járvány miatt mentesítsék a krónikus beteg tanárokat a személyes munkavégzés alól. Gosztonyi Gábor, a szervezet lelnöke szerint elrettentő, hogy az elmúlt másfél hónap alatt három pedagógus halt bele a fertőzésbe.

Az első áldozat 39 éves volt, a másik kettő pedig 60 év feletti.

Gosztonyi az RTL Klub Híradójának azt is mondta: súlyosbítja a helyzetet, hogy a pedagógusok 40 százaléka 55 évnél idősebb, így a koruk miatt is veszélyeztetettnek számítanak.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó