2020. július 7. kedd Apollónia

Ki nem találod, mit kért a 103 éves üknagymama, miután kigyógyult a COVID-19-ből


Jenna Stejna egy brit idősotthon lakója, és sajnos, mint sok más lakótársa, ő is koronavírussal fertőződött. De szerencsére az idős asszony kigyógyult a kórból, sőt, nagyon is meglepő, mi volt az első kívánsága a betegsége után.

Jenna Stejna egy brit idősotthon lakója, és sajnos, mint sok más lakótársa, ő is koronavírussal fertőződött. A 103 éves nő persze nem omlott össze, és bár két hétig saját bevallása szerint elég rosszul volt,

azért voltam én már ennél rosszabbul is

- mondta az idős asszony, aki mikor végre legyűrte a betegséget, és negatív lett a tesztje is, csak egyetlen dolgot kért: egy jó hideg sört, hogy lazíthasson végre. És hát kapott is egy üveggel. Erről pedig természetesen videó is készült:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS