2020. július 2. csütörtök Ottó

Jó hír a pároknak: kibővítik az állami támogatást

  • Magyar Idők
  • 2017. május 29. hétfő 09:30

Kibővül a lombikprogram finanszírozási rendszere, ezzel újabb segítséget kapnak azok a párok, akik valamilyen meddőségi problémával küzdenek, és emiatt nem lehet természetes módon gyermekük - írja a Magyar Idők.

A kormány a közeljövőben dönthet a támogatási rendszer felülvizsgálatáról, valamint a társadalombiztosítás (tb) általi finanszírozás emeléséről. Utóbbit azok vehetik majd igénybe, akik részt vesznek az államilag támogatott lombikprogramban. Úgy tudjuk, hogy ez a lépés része a családpolitikai intézkedéseknek, költségvetési vonzata szerepel a jövő évre tervezett büdzsében.

Az állam jelenleg maximum öt beültetést finanszíroz.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Fordult a kocka: nem kell már levadászni a jó munkaerőt, kedvükre válogathatnak a cégek
Zdravka Demeter Bubaloval, a MOL-csoport HR igazgatójával beszélgettünk.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk