2017. december 16. szombat Etelka, Aletta

Ittasan, fékezés nélkül csapódott be a BMW, a vétlen sofőr ellen indult eljárás

Ittasan ült kormány mögé az a 30 éves magyar nő, aki 165 kilométer/órás sebességgel száguldott bele az autópályán előtte haladó autóba. Most azonban mégsem ellene, hanem a vétlen kocsiban ülők ellen indult eljárás, és kártérítési igény is felmerült.

Tavaly júliusban 165 km/órás sebességgel csapódott egy BMW az előtte haladó Ford Mondeóba az M3-as autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A Fordot vezető Török Bálint a Zoom.hunak beszélt arról, éppen egy fákat szállító vontató teherautót előzött, amikor a belső sávban iszonyatos tempóban megérkezett a BMW.

Azt mondta, tudta, hogy baj lesz, szólt is a mellette ülő feleségének, hogy biztosan beléjük fognak menni. Így is történt. Ő és a felesége is megsérültek, a BMW-t vezető sofőr csuklója pedig eltörött. A balesetet okozó nőnél a helyszíni szonda szerint 0,81-1,50 ezrelék közötti véralkoholszintet mutatott ki, a rendőrök ellene ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt indítottak eljárást.

Végül a nőt 280 ezer forintos büntetésre ítélték és elvették fél évre a jogosítványát. Török Bálintot viszont közúti baleset gondatlan okozásának vétségével gyanúsították meg. Sőt, a nő biztosítója kártérítést is követel a pártól. A Hatvani Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Nem kell úgy megijedni, ha hazai repülőre ülsz

A lenti csárton az látszik, hogy Magyarország nagyjából az EU-s átlagot hozza, ha azt vizsgáljuk, hogy az összes, az országban üzemeltetett repülő közül, mekkora a 20 évnél idősebb gépek aránya?...
 

Karácsonyi lapra egy forintot se költs: ezek a tuti módszerek

Horrorárakon lehet kapni a kreatívabb, szebb karácsonyi lapokat a papír-írószer boltokban, úgyhogy itt az ideje otthon készíteni őket, fillérekből. Ehhez mutatok egy videót.  
NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk