2019. március 20. szerda Klaudia

Horrorisztikus munkahelyi baleset: 20 ezerrel szúrták volna ki a munkás szemét?


Súlyos munkahelyei balesetet szenvedett egy munkás Budapesten, aminek következtében 3 ujját is elveszítette. Ám a férfi állítása szerint a főnöke a beleset utáni napon 20 ezer forintot adott a párjának, csak hogy "ne problémázzon" - számolt be az RTL Híradó.

Súlyos munkahelyi baleset ért egy férfit egy budapesti építkezésen. A férfi miközben cementet rakott a betonozó gépbe megcsúszott, és a szerkezet bekapta a kezét. A munkásnak a gyűrűs ujját azonnal letépte a munkagép, a későbbi vizsgálatok pedig megállapították, hogy a mutatós és középujját is amputálni kell. Így a férfi nem tud dolgozni. Az eset január 8-án történt.

A szerencsétlen munkás elmondása alapján azonban a főnöke a kórházi ellátás másnapján 20 ezer forintot adott a párjának, azzal az intelemmel, hogy "ne problémázzon". A 47 éves munkás ugyanakkor nem érte be ennyivel, és úgy döntött, hogy a munkavédelmi hivatalhoz fordul, akik azóta már eljárást indítottak az ügyben. A tévé által megszólaltatott szakértő az üggyel kapcsolatban azt mondta, egy súlyos munkahelyi balesetet semmiképp sem szabad eltusolni.

JÓL JÖNNE 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg, emellett 250 ezer forint feletti jövedelemmel és jövedelemátutalással számoltunk. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a Raiffeisen 13 155 forintos törlesztőt (THM 13,57%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Cofidis az OTP, valamint a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS