2019. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Horrorisztikus munkahelyi baleset: 20 ezerrel szúrták volna ki a munkás szemét?


Súlyos munkahelyei balesetet szenvedett egy munkás Budapesten, aminek következtében 3 ujját is elveszítette. Ám a férfi állítása szerint a főnöke a beleset utáni napon 20 ezer forintot adott a párjának, csak hogy "ne problémázzon" - számolt be az RTL Híradó.

Súlyos munkahelyi baleset ért egy férfit egy budapesti építkezésen. A férfi miközben cementet rakott a betonozó gépbe megcsúszott, és a szerkezet bekapta a kezét. A munkásnak a gyűrűs ujját azonnal letépte a munkagép, a későbbi vizsgálatok pedig megállapították, hogy a mutatós és középujját is amputálni kell. Így a férfi nem tud dolgozni. Az eset január 8-án történt.

A szerencsétlen munkás elmondása alapján azonban a főnöke a kórházi ellátás másnapján 20 ezer forintot adott a párjának, azzal az intelemmel, hogy "ne problémázzon". A 47 éves munkás ugyanakkor nem érte be ennyivel, és úgy döntött, hogy a munkavédelmi hivatalhoz fordul, akik azóta már eljárást indítottak az ügyben. A tévé által megszólaltatott szakértő az üggyel kapcsolatban azt mondta, egy súlyos munkahelyi balesetet semmiképp sem szabad eltusolni.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb gyorskölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 958 forintos törlesztőt (THM 20,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a MKB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum gyorskölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Ezek a legmegbízhatóbb 1-3 éves autók: mutatjuk a toplistát
Kiderültek a leggyakoribb hibaforrások is!


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk