2020. augusztus 10. hétfő Lőrinc

Hivatalos: Magyarország egész területéről azonosítottak új koronavírus-fertőzötteket


"Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket" - mondta el Müller Cecília, az Operatív törsz máricus 18-i sajtótájékoztatóján.

Az egész ország területéről azonosítottunk jószerivel pozitív eseteket

- mondta el újságírói kérdésre Müller Cecília, az Operatív törzs máricus 18-i sajtótájékoztatóján. A szakember a területi adatok pontosabb megismerésével kapcsolatban azonban azt mondta - szintén újságírói kérdésre -, hogy a megbetegedések helyének ismerete jelenleg nem bír relevanciával, ezért azokat nem közlik.

Az országos tiszti főorvos ezen felül kiemelte azt is, hogy sok idős ember még a napokban is az utcán lófrál vagy tömegközlekedik - így őket újfent nyomatékosan kérte, ha tehetik maradjanak otthon. A szakember ugyancsak üzentet intézett a fiatalabbak felé is, akik a szórakozóhelyek zárvatartása lévén házibulikat rendeznek - "Ne tegyék" - mondta, hiszen a csoportos összejövetelek, főleg kis, zárt terekben járványügyi helyzetben nem biztonságosak.

A tájékoztatón Lakatos Tibor elmondta azt is, hogy az eddig bevezetett intézkedések megfelelőek, egyelőre nem terveznek kijárási tilalmat, sem város, városrész lezárásokat. De lehet, hogy ennek is eljön majd az ideje. Ám ha ez be is következik azt komoly modellezések és számítások fogják megelőzni.

(Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi)

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.