2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Halálos kór pusztít Magyarországon: majd 3 ezerrel több férfi hal bele, mint nő


Magyarországon 2015-be összesen 32 772 ember halt meg rákban. Ez az összes elhalálozás 25 százaléka, azaz mindegy negyedik elhunyt ebbe halt bele. A statisztikákból az is kiderült, hogy 2 500-al több férfi esett áldozatul a kórnak, mint nő.

Finanszírozást keresel? A Pénzcentrum lakáshitel kalkulátorával a magyar bankok lakossági hiteltermékeit hasonlíthatod össze, legyen szó lakásvásárlásról, építkezésről, felújításról, vagy épp szabad felhasználású jelzáloghitelről. Találd meg Te is a számodra legjobb konstrukciót!

Az Európai Unióban 1,3 millió ember halálát okozta valamilyen rákos megbetegedés 2015-ben - derült ki az Eurostat jelentéséből. Ez a szám olyan óriási, hogy az összes uniós haláleset több mint egy negyedéért a rák volt felelős. A betegség Szlovéniában és Hollandiában követelte a legtöbb életet, ezekben az országokban az összes haláleset több mint 30 százalékáért volt felelős a kór. Bulgáriában és Romániában ellenben még a 20 százalékot sem érte el betegség, ezzel ez a két ország lett az EU sereghajtója ezen a térne.

Magyarország az összesített lista 16. helyén végzett 0,4 százalékkal lemaradva az EU-s átlagtól, ami azt jelenti, hogy 

hazánkban minden negyedik halálesetet a rák okozta.

Magyarországon 2015-ben összesen 32 772 embert halt meg valamilyen rákos megbetegedésben. Közülük 17 641 férfi volt, míg 15 131-en nők. 

Jól jönne 4 millió forint?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Íme, itt egy konkrét példa: 4 millió forintos hitelösszeget, és 72 hónapos futamidőt adtunk meg, ezen kívül bepipáltuk "250 000 Ft feletti havi nettó jövedelem", illetve a "Jövedelmem a kiválasztott bankba utalnám" opciókat. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legolcsóbb konstrukciót, havi 69 428 forintos törlesztővel a Budapest Bank (THM 7,9 %) nyújtja; de nem sokkal marad el ettől a K&H Bank (69 141 Ft/hó; THM 8,02%) ajánlata sem. Némileg lemaradva követi őket a Raiffeisen (69 064 Ft/hó; THM 8,25 %) ajánlata, de érdemes megnézni az Erste és az OTP Bank ajánlatát is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 2 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Családostul viszik külföldre a magyarokat: 600 ezres fizetés, diploma sem kell
Aki eddig még nem indult útnak, azt jó eséllyel a családja tartotta vissza.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS