2021. január 26. kedd Vanda, Paula

Fontos változás az OTP-fiókokban: erről minden ügyfélnek tudnia kell


Eddig is ajánlott volt a maszkviselés az OTP Bank fiókjaiban, szeptember 1-jétől azonban elővigyázatosságból kötelező lesz - hívja fel a figyelmet a pénzintézet. A biztonságos banki ügyintézés érdekében már sokan tértek át az elektronikus csatornákra. A bankcsoport működése a járványhelyzet alatt is zökkenőmentes volt.

Az OTP Bank ügyfelei és dolgozói egészsége érdekében számos megelőző biztonsági intézkedést vezetett be a koronavírus-járvány megjelenésével. A fiókokban kézfertőtlenítőket helyeztek ki, plexivel választották el az ügyfeleket és az ügyintézőket, gyakoribb takarítást vezettek be, felhívták a figyelmet a távolságtartásra, és maszk viselését ajánlották az ügyféltérben.

Szeptember 1-jétől azonban elővigyázatosságból a maszk viselése kötelező lesz a bankfiókokban, ahogy ez az üzletekben és a környező országokban is megszokott - hívja fel a figyelmet a bank. A bank azt kéri az ügyfelektől, hogy foglaljanak időpontot, így csökkentve a fiókban töltött időt.

A pénzintézet hangsúlyozza: mindent megtesz továbbra is azért, hogy biztonságosan tudjon szolgáltatni.Ahogy korábban, úgy jelenleg is elsősorban az online csatornákat ajánlják az ügyfeleknek a banki ügyintézésre.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Private Investor Day 2021

Mibe fektessünk 2021-ben? Tippek, elemzések, befektetési ötletek profiktól, Neked