2020. december 4. péntek Borbála, Barbara

Felismered a tolvajokat? Több mint 100 ezer forint értékű ruhát loptak el


A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1713/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat lopás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen. A férfi és a nő egy bevásárlóközpontban lopott el több mint 100 ezer forint értékű ruhát. A bűncselekményről felvétel is készült.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi és nő 2020. szeptember 17-én 18 óra és 19 óra között egy VI. kerületi bevásárlóközpont üzletébe bementek, ahol megpakolták a táskájukat több mint 100 ezer forint értékű ruhával, majd fizetés nélkül kisétáltak.

A feltételezett elkövetőkről a biztonsági kamera felvételt készített.

A rendőrségi a honlapján azt kéri: aki felismeri az elkövetőket, hívja a VI. kerületi rendőrkapitányságot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fotó: Police.hu

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Súlyos problémára világított rá a járvány második hulláma: ideje észbe kapni!
Egyre többen keresnek olyan megoldást, melyben biztonságba érzik saját magukat és a családtagjaikat.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk