2019. április 21. vasárnap Konrád

Ennyire durva az orvoshiány: ebben a kórházban már időpontot sem adnak


Nem tudnak hasi ultrahangra időpontot adni az egyik budapesti kórházban - derül ki az RTL Híradójából. Pár hete már csak várólistára tudják felvenni a betegeket, több százan várnak a sorukra.

Orvoshiány miatt nem adnak időpontot hasi ultrahangra a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban. Nem arról van szó, hogy a távoli jövőre nincs időpont, hanem egyáltalán nem végeznek ilyen vizsgálatot, mert nincs, aki megcsinálja. A stábnak a kórház alkalmazottja elmondta, hogy amint látják, hogy lesz kiadható időpont, telefonon keresik meg a várólistás betegeket.

A kórház weboldalán 17 orvost, és 43 szakdolgozót keresnek. Vidéki kórházakban is hasonló a helyzet, a magánegészségügyben viszont van orvos -itt azonban egy hasi ultrahang 8-22 ezer forintba kerül.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk