2020. augusztus 7. péntek Ibolya

Elképesztő számok: egyre több halálos áldozatot követel a kór

  • 24.hu
  • 2018. szeptember 13. csütörtök 09:30

18 millió új rákos megbetegedésre számítanak idén, és várhatóan 9,6 millió ember életét nem tudják majd megmenteni, hiába a javuló megelőzés és a korai diagnosztizálás - derül ki a WHO friss jelentéséből, amit a 24.hu összegzett.

A világszervezet felügyelete alatt működő Nemzetközi Rákkutatási Hivatal (IARC) jelentése szerint 2018-ban minden 8. férfi és 11. nő halálát daganatos megbetegedés okozza majd. 2018-ra 18,1 millió új rákos esetet vetített előre, és becsléseik szerint közülük 9,6 millió ember hal meg. Hat évvel ezelőtt, 2012-ben 14,1 milliórákos esetet vetítettek előre és 8,2 millió halálesetet.

A növekedés betudható egyrészt a népesség számának növekedésével, elöregedésével, ugyanakkor az is befolyásolhatja, hogy a fejlett, de már a fejlődő országok lakói is egyre egészségtelenebbül élnek: keveset mozognak.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok (OTP Bank, Budapest Bank, ERSTE Bank, Cetelem, Provident, stb.) ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS


Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.