2019. március 18. hétfő Sándor, Ede

Egyelőre nincs döntés az egészségügyi gigafejlesztésről

  • Népszava
  • 2019. március 11. hétfő 10:02

Nem került a kormány elé Kásler Miklós egészségügyi reformprogramja, mert a Pénzügyminisztérium túl drágának találta - írja a Népszava.

Kásler Miklós egészségügyi programja 1000-1500 milliárd forintba került volna, a Pénzügyminisztérium azonban visszaküldte az Emmibe újratervezésre. A pénz nagy részéből fejlesztések valósultak volna meg.

Az EMMI mellett az MNB-nek is vannak reformjavaslatai, a Népszava szerint azonban erre is hasonló sors várhat.

KIHÚZNA A BAJBÓL 300 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 300 ezer forintos hitelösszeget, és 24 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 14 261 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 13,79%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 14 875 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS