2019. május 23. csütörtök Dezső

Egyelőre nincs döntés az egészségügyi gigafejlesztésről

  • Népszava
  • 2019. március 11. hétfő 10:02

Nem került a kormány elé Kásler Miklós egészségügyi reformprogramja, mert a Pénzügyminisztérium túl drágának találta - írja a Népszava.

Kásler Miklós egészségügyi programja 1000-1500 milliárd forintba került volna, a Pénzügyminisztérium azonban visszaküldte az Emmibe újratervezésre. A pénz nagy részéből fejlesztések valósultak volna meg.

Az EMMI mellett az MNB-nek is vannak reformjavaslatai, a Népszava szerint azonban erre is hasonló sors várhat.

NEM SZABAD TOVÁBB VÁRNI A LAKÁSVÁSÁRLÁSSAL!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor jobb, ha tudod, hogy lakáspiaci elemzők szerint az árak emelkedése lassul, és a finanszírozási költségek is rekord alacsony szinten vannak, de már nem biztos, hogy sokáig így is marad. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidő mellett már 2,75 százalékos THM-el, és havi 85 891 forintos törlesztővel fel lehet venni a Budapest Banknál. De nem sokkal maradnak el ettől a további bankok ajánlatai sem: az Erste Banknál például 80 439 forintos törlesztőt ígér a 2,66 százalékos THM; míg az MKB Banknál szintén alacsony, 2,70 százalékos THM is alacsony, 80 631 forintos törlesztőt jelent. Érdemes még megnézni a OTP Bank és a többi magyar hitelintézet konstrukcióját, különböző hiteösszegek és futamidők mellett is - ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS