2020. december 2. szerda Melinda, Vivien

Drámai vallomás: koronavírussal fekszik kórházban a magyar popsztár

  • Telex
  • 2020. október 26. hétfő 17:32

Közösségi oldalán jelentette be Delhusa Gjon, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje és az Országos Korányi Pulmonológiai Intézetben fekszik benn. Az énekes tíz nap után hívta a mentőt.

"Istenem, segíts kérlek enyhitsd ezt az iszonyatot, meghalok. Hősies 10 nap után feladtam. Hívtam a mentőt. Teszt, pozitív. Korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom" - idézi a Telex Delhusa Gjon Facebook-posztját, amely azóta valamiért eltűnt az oldaláról. A 67 éves énekes azután tette közzé ezt közösségi oldalán, hogy pozitív koronavírus-teszttel kórházba került.

A járvány nem kíméli a hírességeket sem: az utóbbi időben számos énekesről, színészről, tévésről, politikusról derült ki, hogy elkapták a vírust. Emiatt sokszor nem csak nekik és családjuknak kell karanténba vonulniuk és megszakítaniuk munkájukat, de egyre gyakrabban kell produkciók előkészületeit és tévés forgatásokat is leállítani, miután valakit a stábból megfertőződött.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Videó: bejutottunk az ALDI raktáraiba, ahol több ezer tonna papírt hasznosítanak újra
2025-re minden saját márkás termék csomagolása újrahasznosítható lesz az áruházláncnál.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Interspar

12.03-12.09
Országos

Spar

12.03-12.09
Országos

Lidl

12.03-12.09
Országos

Aldi

12.03-12.09
Országos

Tesco

12.03-12.09
Országos

Auchan

Prémium termékkatalógus
11.26-12.24
Országos

Aldi

11.26-12.02
Országos

Auchan

11.26-12.02
Országos

  Ajánlatunk