2020. október 26. hétfő Dömötör

Csaknem 100 ezret kérnek ezen a klinikán a koronatesztért


96 460 forintba kerül egy PCR-teszt elvégeztetése a hódmezővásárhelyi kórházban, írta a hodpress.hu. A lap emlékeztet, hogy augusztus elseje óta a sárga vagy piros besorolású országokból hazatérőknek nem az állam állja a koronavírusteszteket, hanem maguknak kell kifizetniük, ha nem akarnak két hétig karanténban lenni.

Azokat az intézményeket, ahol a teszteket el lehet végezni, a Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapján tette közzé, a lehetséges helyek közt vannak állami és magánlaborok is. A tesztek költségeiről a központi tájékoztató szerint az egészségügyi szolgáltatók saját hatáskörben dönthetnek.

A hódmezővásárhelyi egészségügyi központnak az UNI-MED KFt. végzi a laborvizsgálatot, ez a cég a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központjának költségtérítéses ellátását bonyolító cége.

Frissítés! 2020.08.19.

Cikkünk megjelenése után az alábbi közleményt kaptuk az UNI-MED Szeged Kft-től: "(...) gazdasági társaságunk nem áll szerződéses viszonyban a cikkben említett hódmezővásárhelyi kórházzal. Csatolva küldöm társaságunk koronavírus-tesztelésre vonatkozó díjtáblázatát." Íme:TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

10.22-10.28
Országos

Lidl

10.22-10.28
Országos

Auchan

10.22-10.28
Országos

Tesco

10.22-10.28
Országos

Praktiker

10.15-10.26
Országos

  Ajánlatunk

Öngondoskodás 2020

Befektetés, vagyon, megtakarítás

Portfolio Private Health Forum 2020

A koronavírus és a magánegészségügy

Budapest Economic Forum 2020

A magyar gazdasági csúcstalálkozó