2019. február 19. kedd Zsuzsanna

Akciókkal csábítanak a biztosítók: félmilliós álomutazást is nyerhetsz


Akciókkal és kedvezményekkel igyekeznek rávenni a nyugdíjpénztárak és biztosítók az ügyfeleket az év végi befizetésekre - íjra a Világgazdaság. A pénzügyi intézmények leginkább a maximálisan elérhető személyijövedelemadó-kedvezmény kihasználására buzdítanak.

Év végi befizetésre és új szerződések kötésére ösztönöznek a nyugdíjpénztárak és a biztosítók, ehhez pedig különféle kedvezményeket és akciókat kínálnak. Leginkább a maximálisan elérhető személyijövedelemadó-kedvezmény kihasználására buzdítanak, amit nyugdíjpénztáraknál évi 750 ezer, nyugdíjbiztosításoknál évi 650 ezer forint befizetésével lehet elérni. Ekkor 20 százalékos, maximum 150 ezer, illetve 130 ezer forintos visszatérítés jár.

Az MNB adatai szerint a biztosítóknál tavalyi évben is az utolsó három hónapban érkezett a díjbevét 44 százaléka. Noha a biztosítóknál is általában az év vége eredményez nagyobb forgalmat, idén a tavalyinál kisebb kedvezményekkel és akciókkal csábítanak. A legutóbbi milliós nyereményekkel szemben új szerződőként most például a Generalinál 500 ezer forintos utazást, az Uniqánál iPadet, a Groupamától kávéfőzőt vagy tévét lehet nyerni.

KIHÚZNA A BAJBÓL 400 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 400 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 11 130 forintos törlesztőrészlettel az Erste nyújtja (THM 16,70%), de nem sokkal marad el ettől az OTP 11 602 forintos törlesztőt (THM 18,73%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a CIB és a Cetelem konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Családostul viszik külföldre a magyarokat: 600 ezres fizetés, diploma sem kell
Aki eddig még nem indult útnak, azt jó eséllyel a családja tartotta vissza.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS