2020. július 4. szombat Ulrik

Aggódhatnak a betegek: felfüggesztenek egy kórházi osztályt a nyárra


Nem tudják ellátni, ezért egy hónapig máshova viszik a betegeket a kecskeméti kórház intenzív osztályáról - számolt be az RTL Híradó.

Egy hónapra bezár a kecskeméti kórház intenzív osztálya - számolt be az RTL Híradó, amelynek birtokába jutott minisztériumi határozatban az áll, a kórház telítettsége esetén a környező egészségügyi intézményekbe kell vinni a betegeket, például, Ceglédre, Kiskunhalasra, vagy akár a Duna túloldalán található Dunaújvárosba.

A kórház fenntartója szerint műszaki átalakítás miatt van az áthelyezésre szükség, azonban a Független Egészségügyi Szakszervezet azt mondták, erről ők nem tudnak, ellenben eddig is komoly munkaerőhiánnyal küzdött az intenzív osztály, és olyan kevés ember van, hogy eddig is jellemző volt, hogy a szabadságokat például csak papíron adták ki.

 

KIHÚZNA A BAJBÓL 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk