2020. július 10. péntek Amália

A detoxba kerülők között egyre több a fiatal

  • Metropol
  • 2016. március 29. kedd 10:01

Az elmúlt években a detoxba kerülők között két új tendenciát figyeltek meg a mentősök: egyre többen vannak a fiatalok, és a lányok aránya is nő - írja a Metropol.


A fiataloknál egyre gyakrabban az a cél, hogy minél rövidebb idő alatt gyakran eszméletlenségig igyák magukat. Ennek meg is van az ára: évente 4-500 fiatalt kell a halál torkából megmenteni, a kontrollvesztéses esetekről pedig becslésük sincs - tudta meg a lap Győrfi Páltól, a mentőszolgálat szóvivőjétől.

A 16 évesek 93 százaléka ivott már, ezen a téren pedig a lányok és fiúk közt gyakorlatilag nincs különbség. Az iskolás gyerekek alkohol- és drogfogyasztását vizsgáló ESPAD felmérés szerint, a kutatást megelőző hónapban a magyar diákok csaknem 60 százaléka ivott, 14,2 százalék ráadásul havi legalább hatszor.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk