25 °C Budapest
Hatalmas dugó alakult ki a belvárosi utcán, Budapest, 2017. június 20.

Nagy változás élesedett a MOL Limónál: mélyebben a zsebekbe kell nyúlni, áremelés lesz

2024. június 16. 14:29

A MOL Limo 2024. június 21-től jelentős változásokat vezet be tarifarendszerében és szolgáltatási területein. A módosítások között szerepel a Limo-zóna kiterjesztése új városrészekre, a reptéri zónadíjak újraszabása, a kreditek felhasználhatóságának korlátozása, valamint új kötbér bevezetése a sérülésjelentési kötelezettségek elmulasztása esetén.

A MOL Limitless Mobility Kft. (MOL Limo) 2024. június 21-től számos jelentős változtatást vezet be a car-sharing szolgáltatásában, hogy jobb lefedettséget és magasabb szolgáltatási színvonalat biztosítson. A legfontosabb változásokat a Limo-zóna kiterjesztése, a reptéri zónadíjak módosítása, valamint a sérülésjelentéshez kapcsolódó új kötbér bevezetése jelenti - erről tájékoztatja a cég a felhasználóit.

Kiterjesztett Limo-zóna és új zónadíjak

A MOL Limo a felhasználói igények alapján kibővítette a Limo-zónát, amely immár magában foglalja Káposztásmegyer I. és II. lakótelepét, az Újpest FC Szusza Ferenc stadionját és környékét, valamint Vecsést, a Kellner Dr. utcát. Ezeken a helyszíneken a bérlés lezárásakor 490 Ft-os (illetve Vecsés esetében 990 Ft-os) zónadíjat kell fizetni​. A reptéri Holiday Parkolóban történő bérlés zárásakor 2990 Ft, indításakor pedig 1490 Ft zónadíjat számítanak fel .

Kreditek felhasználhatósága és sérülésjelentés

A felhasználók számára fontos változás, hogy a Limo-kreditek ezentúl nem lesznek felhasználhatók a zónadíjak kiegyenlítésére . A szolgáltató egy új, 30.000 Ft-os kötbért is bevezetett arra az esetre, ha a bérlés megkezdése előtt a felhasználó elmulasztja a sérülésjelentést​ (24.hu)​. Ha a felhasználó az applikációban már rögzített sérüléseken túl új sérülést talál, köteles azt fotóval dokumentálva jelenteni.

Frissített adatkezelési tájékoztató

Az adatkezelési tájékoztatót átfogóan frissítették, különös tekintettel a marketing üzenetekre vonatkozó felhasználói hozzájárulásokra . A felhasználók mostantól külön-külön hozzájárulást adhatnak általános és személyre szabott marketing üzenetekhez, valamint harmadik felektől érkező üzenetekhez, amelyek a felhasználói hozzájárulás visszavonásával vagy módosításával változtathatók.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tini unokájával közösen ad ki könyvet a 77 éves, Pulitzer-emlékdíjas fotóművész (x)

Révész Tamás 20 évnyi amerikai élet után visszatért Magyarországra és az újabb könyve már itthon, Budapesten készült.

Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 23. kedd
Lenke
30. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm