21 °C Budapest

Tömegek sietnek az Auchanba, Sparba: mit vásárolnak ennyien?

2017. március 17. 11:02

Márciusban már sokan azon törik a fejüket, hogy a hétvégén végre meg kellene ejteni a szokásos tavaszi nagytakarítást. Erre persze nem árt felkészülni a megfelelő eszközök és takarítószerek beszerzésével. Ehhez most több magyar bolt is segítséget nyújt, van, ahol mindent beszerezhetünk egyszerre, de olyan is akad, ahova egy különösen jó akció miatt érdemes ellátogatni.

Mostanra már minden kétséget kizáróan beköszöntött a tavasz, így nem is csoda, hogy sokan most kezdenek neki a tavaszi nagytakarításnak. Ehhez viszont érdemes először feltölteni a tisztítószer-készleteinket, ezért körülnéztünk a hazai áruházaknál, hol találunk most akciós készleteket.

Az Auchannál most mindent megtalálunk egyben a nagytakarításhoz, így nemcsak mosóport vehetünk olcsóbban (a Surf, 2,8 kg-os kiszerelése 1599 forint), hanem Cif súrolókrémet 699 helyett 569 forintért, tisztítósprét 909 helyett 699 forintért, és Domestost 499 helyett 459 forintért. A 4,2 kilós Tomi mosópor itt 1999 forint, de ugyanennyiért Persilt is találunk. A Mr. Muscle lefolyótisztító 599 forint, a Froch tisztítószer is szerepel a kiemelt ajánlatok között és a Cillit Bang is 400 forinttal olcsóbban, 899 forintért vásárolható meg. A wc-tisztítók is akciósak, a Dosia termékeket 479 helyett 349 forintért vehetjük meg. A Vileda törlőkendője most közel harmadával olcsóbb, 12 990 helyett 8479 forintért vehetjük meg, de a felmosó vödör, a felmosó, a partvis is akciós.

Ha új háztartási gép beszerzését fontolgatjuk, akkor ezt is megtehetjük, többféle akciós porszívóból és takarítógépből válogathatunk. Mosógépet is vehetünk leárazva, egyes típusokon akár 50 ezer forintot is megtakaríthatunk, arról nem is beszélve, hogy 0 százalékos teljes hiteldíj mutatójú kölcsönt is vehetünk fel ezekre.

Kattints az Auchan akcióiért!

A Spar is minden fontosabb hozzávalót akciósan kínál a kiadós tavaszi nagytakarításhoz. A Clin ablaktisztítóval akkor spórolhatunk igazán sokat, ha egyből kettőt veszünk, így ugyanis 649 helyett csak 449 forint darabja, ami 30 százalékos leárazásnak felel meg (ha csak egyet veszünk, akkor a kisebb a kedvezmény). A Pur mosogatószerek és a Silan öblítők egyaránt negyedével olcsóbbak, a Somathoz viszont 35 százalékkal olcsóbban juthatunk hozzá. A mosóporon is spórolhatunk, a 2,8 kilós Tomi szintén 35 százalékkal olcsóbb, ez az ajánlat viszont csak hétvégén él. Hétfőtől viszont a vízlágyító olcsóbb, a Calgont vehetünk 30 százalékos diszkonttal.

Böngészd át a Spar akciós újságját!

Az Intersparba is érdemes ellátogatni a takarításra készülőknek, itt az Alex padlóápolót vehetjük meg ötödével olcsóbban, illetve a nagy kiszereléses (4,2 kg) Tomi mosóporért kell csupán 2199 forintot adni, ha kettőt veszünk egyszerre. A 2,8 kilós Tomi mosópor egyébként itt is akciós, 35 százalékos kedvezményt kapunk ezekre.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Kattints az Interspar tematikus akcióiért!

A Tescóban a Domestos akciós, 555 forintot kérnek a tisztítószer 1,25 literes kiszereléséért, illetve a törlőkendőért most 679 forintba kerülnek csomagonként. A mosószerhez itt is olcsóbban juthatunk, a más áruházban is megtalálható Tomit árazták le 38 százalékkal, így 2399 forintért juthatunk hozzá.

A Tesco akciókat itt találod!

Az Aldiban nem találunk kifejezetten a nagytakarításra specializált akciót, azonban a fürdőszobánkat feldobhatjuk néhány új kiegészítővel, vagy a kellélek cseréjével. Vehetünk fogmosópoharat, szappantartót, hajszárítótartót, wc-kefét, wc-papír-tartót együtt, csomagban 1999 forintért, vagy törülközőtartót, tartópolcot, fürdőlepedő-tartót, zuhanykosarat szintén csomagban 3499 forintért. Egy nemesacél szappanadagolóért már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, 1999 forintért kaphatunk ilyet. A Lidlnél sem várja speciális akció a takarítani vágyókat, de mosószert itt is találunk a kiemelt ajánlatok között, a 2499 forintos Omoval mindössze 36 forintba kerül egy mosás.

Az Aldi és a Lidl akciós újságokért kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem