14 °C Budapest

Tömegek sietnek a Sparokba, Tescókba: mit vásárolnak ennyien?

2017. március 3. 11:13

Hatalmas akciók, óriási kínálat, és ha nem figyelsz, a vásárlás végére üres pénztárca. A nőnap minden évben megpörgeti a csoki és a virág eladását, de szerencsére az üzletláncok nagy akciókkal készülnek. A Pénzcentrum összegyűjtötte, hol, mit érdemes vásárolni.

Jövő hét szerdára esik március 8, amikor - a Zoltánok mellett - egész nap a nőket ünnepeljük. Amikor hétvégére esik a nemzetközi nőnap, általában csak a család hölgy tagjai kapnak ajándékot. Ha viszont hétköznapra esik, akkor a tanár- és kolléganőket is megszokták ajándékozni a cég férfi tagjai, ami igen nagy plusz bevételt jelenthet a virágüzleteknek.

Szerencsére az üzletláncok bőven készültek akcióval a jeles napra, ha jól választasz, nagyot vághatsz a nőnapi kiadásaidon. A Pénzcentrum összegyűjtötte, hol, milyen akciókkal készülnek nőnapra.

A Tesco egyik legszimpatikusabb akciója a 20 szálas nárciszcsokor, ami március 5-ig 449 forint, 6-tól 8-ig viszont csak 349 forint. Sőt, egy 19 centis üvegvázát is lehet hozzá vásárolni 395 forintért. A 11 szálas rózsacsokor 1699 forint, a cserepes rózsa pedig 799. A 7 szálas tulipáncsokrot 799 forintért árulják, de olyan egyszerű virágokat is lehet találni a kínálatban, mint a Primula, amit 219 forintért adnak (igaz, ez a virág nem a Tescóban a legolcsóbb).

Csokoládéból is elég nagy az akciós választék: a Milka praliné 549 forint, táblás Lindt csokoládé 549 forint, a 150 grammos Raffaello (799 Ft), és a Merci (1599 Ft) viszont van, ahol olcsóbb. Ha pedig vásárolsz legalább 3000 forint értékben bort, pezsgőt, vagy csokoládét, akkor a kasszánál 750 forintot elengednek.

KATT! Ezek a legütősebb akciók most a Tescónál

Az Auchan kínálata talán kicsit kevésbé forog a nőnap körül, az akcióik viszont nagyon figyelemre méltók. A 150 grammos Raffaello 698 forint, a Merci 1099 forint, a Cherry Queen pedig 849 forint. Az üzenő csokoládé (469 Ft) és a Hungária pezsgő (1569 Ft) is akciós.

A virágokat sem hagyták ki a leárazásból, a primula itt csak 149 forint, a hagymás növények 299, a korallvirág 349, a fokföldi ibolya pedig 599 forint. Sőt, már lepkeorchideát is lehet venni 1589 forinttól.Az Aldi nőnapi ajánlatában cserepes és vágott virágot egyaránt találunk. Már 199 forintért is többféle cserepes növényt vehetünk, de aki nagyobb ajándékot szeretne, az akár 2999 forintos orchideát is vásárolhat. A vágott virágok is akciósak, tulipán vagy rózsa csokrot 799 forintért vehetünk. A kiemelt ajánlatban bort is találunk, 459 forintért vehetünk egy üveg rozét.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

KATT! Az Auchan akcióiért lapozd fel a 9. heti szórolapot

Az Aldi nem kifejezetten nőnap alkalmából kínált akcióiból is érdemes lehet válogatni. Csokoládés ostyarudat vehetünk, mindössze 299 forintért. Ugyanennyiért magas kakaótartalmú étcsokit is vehetünk, az akciós újság alapján három kakaótartalomból (65,75 és 85 százalék) választhatunk, illetve 55 százalékos málnás csokoládét is vehetünk. Aki valamivel többet szánna az ajándékra, 549 forintért is vehet ostyaszeletet, csokis-narancsos ízesítéssel. Aki inkább valamilyen itallal szeretné meglepni nő ismerősét, az a Herzog Alba pezsgőt is választhatja, ami most közel negyedével olcsóbb, 599 forintba kerül egy üveg belőle.

KATT! Ezek az akciók várnak az Aldiban

A Lidl a virágok mellett szépségápolási termékekkel is készült a nőnapi akcióra. Náluk is találhatunk olcsó, cserepes virágot 199 forintért, de akár 4999 forintos üveges orchideát is vásárolhatunk. A szépségápolási termékek egyébként sajátmárkások, és arcmaszkok (199 forint), rúzsok és körömlakkok (egyaránt 499 forintért), illetve all-in-one krémek között válogathatunk. Ugyan nem a nőnapi ajánlat része, azonban számos, akciós borból is válogathatunk, 599 forinttól egészen 1699 forintig találunk kedvezményes borokat.

KATT! A Lidl ajánlataiért lapozd fel az újságot

A Spar is készül március 8-ra. Náluk négy féle virágból (449-849 forint) válogathatunk, a vágott virág a legolcsóbb, a cserepesek valamivel drágábbak. Több csokoládét is kínál akciósan a bolt, a 349 forintos pralinétól, a 799 forintos prémium csokoládészeleten keresztül a 2599 forintos csokiválogatásig számos terméket vehetünk. Egy csomag bonbont 28 százalékkal olcsóbban, 749 forintért vehetünk meg. Ital terén inkább a prémium termékeket ajánlják, olasz pezsgőt 31 százalékkal olcsóbban, 2599 forintért vehetünk, de a Bailey’s is egy ezressel olcsóbb most (3999 forint). Az italakciók között egyébként találunk bort és olcsóbb, magyar pezsgőt is.

KATT! Ezek a legjobb akciók a Sparban

Az Interspar ajánlatában cserepes virágokat vehetünk 599, illetve 1290 forintért. Raffaellót már 699 forintért vehetünk, de a Stühmer és a Szamos válogatásai 1499 forintba kerülnek. Italokból itt a likőrök kerültek előtérbe: ízesített pezsgőt 869 forintért, különböző ízű likőröket pedig 1699 forintért vehetünk. Az italakciók között egyébként itt is találunk bort, akár 299 forintért is vehetünk Rózsa Sándor borból egy üveggel.

KATT! Nézd meg az Interspar akciós kínálatát

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm