2017. február 21. kedd Elenonóra
Hírek » Vásárlás

Nem különbözik a magyar Manner nápolyi az osztráktól

A Manner termékei minden ország számára ugyanazon receptúrával, azonos alapanyagokból, ugyanazon a gyártósoron készülnek - nem teszünk különbséget a fogyasztóink és a piacaink között. Minden ezzel ellentétes állítást, sugalmazást határozottan visszautasítunk  - reagált közleményében az Ed.Haas Hungaria Kft.  a tegnapi napon megjelent hírekre, miszerint Magyarországra silányabb minőségű élelmiszereket hoznak, mint Ausztriába.

Bombaként robbant tegnap a hír, hogy a Nébih vizsgálata szerint silányabb élelmiszereket forgalmaznak Magyarországon a multik, mint Nyugaton. Lapunk megkeresésére a Coca-Cola cáfolta a hírt és később az élelmiszerláncok is nyilatkoztak nekünk a témában. Most az Ed.Haas Hungaria Kft. is megszólat az ügyben.

Ők is cáfolják azokat az állításokat, miszerint a Manner ostyáknál a beltartalmi mutatók közel azonosak, de az érzékszervi tulajdonságok az ostya szerkezetét tekintve eltérőek, az osztrák ostya állagának állítólag kevésbé laza szerkezete.

Egyetlen recept, ugyanazon gyár

A Manner nem gyártja ugyanazon termékét különböző összetétellel és minőséggel különböző piacokra, melyről független tanúsító szervezetek auditorai, valamint az illetékes hatóságok is bármikor megbizonyosodhatnak. A Manner a legkedveltebb termékét, a Manner nápolyit is ugyanabban az üzemben, ugyanazon gyártósoron állítja elő valamennyi célország számára. A termékek csomagolóanyagán többnyelvű deklaráció található (például: A/D/SK/CZ/HU), amiből logikusan következik, hogy nem a gyártás idején dől el, hogy az adott termék végezetül melyik országba kerül.

Annak az oka, hogy az érzékszervi vizsgálatok során a tesztelők két azonos termékünk között eltérést tapasztalnak, a legtöbb esetben abból adódik, hogy a szállítás és a raktározás nem azonos körülmények között történt.

 

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Elképesztő, mennyit zuhan egy év alatt az új autók ára
A legnépszerűbb márkákon mutatjuk az értékcsökkenést.


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Nem csoda, ha nem szeretünk kimozdulni: ennyi magyar él saját tulajdonú otthonban

A fiatalok egyik első nagy pénzügyi döntése rendszerint a lakásvásárlás, nem csoda, hogy a magyarok 88 százaléka saját tulajdonú otthonban lakik. Ez kiemelkedően magas, az OECD átlaga mindössze 68...
 

Ráharaptál életed legerősebb paprikájára? Íme a gyors megoldás

Sokan rajongói a csípős paprikának, azonban a fűszerek ereje eltérő, így még a legedzettebbek is belefuthatnak egy-egy igazán durván csípős darabba. Ilyenkor persze rögtön valamilyen enyhítőt keresünk...
NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

02.23-03.01
Országos

Spar

02.23-03.01
Országos

Interspar

02.23-03.01
Országos

Lidl

02.16-02.22
Országos

Aldi

02.16-02.22
Országos

Auchan

02.16-02.22
Országos

Tesco

02.16-02.22
Országos

Spar

02.16-02.22
Országos

  Ajánlatunk