10 °C Budapest

Napokon belül elindulhat az új nemzeti sportfogadási oldal

Pénzcentrum
2013. május 8. 12:02

Hosszú hónapok óta várnak a sportfogadók a Szerencsejáték Zrt. új online fogadási oldalára. A projektet már a tavalyi labdarúgó EB és a londoni olimpia előtt is beharangozták, a csúszás után most úgy tűnik, hamarosan indulhat a portál. Május 12-én, vasárnap ugyanis megszűnik a Tippmax nevű játék, amelyen eddig online fogadásokat lehetett kötni és ezzel párhuzamosan hamarosan elindulhat a Szerencsejáték Zrt. új online sportfogadási rendszere.

Napokon belül indulhat a Szerencsejáték Zrt.új sportfogadási oldala. Az eddigi, internetes Tippmax fogadás szervezését a 2013. május 12-i, időben utolsó fogadási esemény lezárása után befejezik - olvasható a társaság tájékoztatásában. Az online szerencsevadászok ugyanakkor nem maradnak sokáig fogadási felület nélkül, a Tippmax kivezetésével párhuzamosan ugyanis akár napokon belül elindulhat a társaság sokkal modernebb, átfogóbb fogadási portálja. Mint azt a társaság korábban a FortunaWeb szakportál megkeresésére elmondta: "Az oldal indulásakor a Tippmax online játék kivezetésre kerül, megszűnik". A Szerencsejáték Zrt. lapunknak küldött tájékoztatása szerint ugyanakkor a társaság a szakportál értesülését sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján olvasható tájékoztatás szerint továbbá változik a bankkártya-szerződéses regisztrációnál elfogadott bankkártyát kibocsátó bankok köre is; ebből kikerül az OTP Bank. A továbbiakban új bankkártya-szerződéses regisztrációra nincs lehetőség. Az viszont egyelőre kérdéses, hogy az OTP-s kártyák letiltása csak a megszűnő Tippmax rendszerére érvénye-e, vagy az új sportfogadási oldalon sem lesznek majd támogatottak a legnagyobb hazai bank által kibocsátott bankkártyák?

"Korábban az OTP bankkártyával rendelkező játékosoknak lehetőségük volt egy speciális feltöltési móddal regisztrálni, és a szerződésben megadott bankszámláról közvetlenül feltölteni belső egyenlegüket (úgynevezett papír alapú regisztráció). Most egyszerűsítjük a játékosoknak kínált feltöltési és regisztrációs módokat, amelynek során nem fogadunk be több ilyen típusú regisztrációt, kizárólag internetes regisztrációra lesz lehetőség. Akik papír alapú regisztrációval rendelkeznek, azok továbbra is élhetnek ezzel a feltöltési móddal, új regisztrációt azonban már nem tudunk fogadni. Helyette játékosaink a többi feltöltési móddal tudják feltölteni belső egyenlegüket (bankkártyás feltöltés az OTP, vagy K&H rendszerén keresztül; lottózói készpénzbefizetés; banki átutalás; mobilvásárlásos igénybe vételével; szerencsekártyával használatával)" - mondta el a Pénzcentrum.hu megkeresésére a Szerencsejáték Zrt. Hozzátették: az új sportfogadási rendszerben kizárólag bankkártyás felöltés (OTP, K&H és Abaqoos rendszerén keresztüli), illetve banki átutalásos feltöltési módokat fognak kínálni.

A korábban Tippmaxon fogadók számára végezetül fontos lehet, hogy a Szerencsejáték Zrt. közlése szerint a korlátozott (anonim) regisztrációval rendelkező játékosok/fogadók május 13-tól az elektronikus fogadási módokba nem tudnak belépni.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Mint ismert, az egyelőre ismeretlen nevű oldal - piaci pletykák szerint Tippmixpro.hu - az eredeti elképzelések szerint már tavaly júniusban startolt volna. Végül azonban a társaság lecsúszott a legnagyobb tavalyi sporteseményekről, s csak az idei év elején kezdődött meg az oldal tesztelése. Szentpétery Kálmán, a Szerencsejáték Zrt. vezérigazgatója korábban elmondta: a többi szolgáltatótól eltérően egyebek között a befizetésnél és a nyeremény-kifizetésnél sem vonnak majd le jutalékot, és mivel minden pénzügyi művelet forintban történik majd, átváltási jutalék és árfolyamváltozás sem terheli a fogadókat.

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm