10 °C Budapest

Idő és pénz egy lapon - a fizetés új dimenziója a Citibanktól (x)

Pénzcentrum
2012. október 23. 16:47

Bárki kerülhet olyan szituációba, amikor a táskában vagy a zakózsebben kotorászva döbben rá, hogy tárcája készpénzestül, bankkártyástul otthon maradt. Pánikra semmi ok, mert manapság már az is elegendő, ha kéznél van a mobilunk.


A telefon hátoldalára felragasztott Citibank Mobil kártyát ugyanis csak el kell húzni a PayPass™ terminál előtt, és villámgyorsan, néhány másodperc alatt fizethetünk is, aprópénz, pénztárca és macera nélkül.

Használhatjuk kedvenc kávézónkban, az újságosnál, és a bevásárlóközpontokban is, hiszen a Mobil kártyával nemcsak üdítőt lehet vásárolni, hanem nagyobb összegű fizetéseket is gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatunk vele.

Sőt, ha a Mobil kártyát az egyedülálló visszatérítési programot kínáló Citi Life hitelkártyához igényeljük, akkor vásárláskor nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítunk. Ha például a Citi Life kártyával vagy a hozzá tartozó Mobil kártyával élelmiszerüzletben fizetünk, a számla végösszegéből 3%-ot visszakapunk, tankolásból 2%, bármely más vásárlásból pedig 1% jár vissza. De még ennél is kedvezőbb feltételekkel vásárolhatunk a Citi Life 800 partnerüzletében, ahol a megtakarítás 15% is lehet - így évente akár több tízezer forintot is megspórolhatunk.

Látogasson el Ön is a www.citibank.hu/citilife weboldalra, és számolja ki, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a Citi Life visszatérítési programmal. Ha pedig Önnek is fontos, hogy egyszerre spóroljon meg időt és pénzt, akkor igényeljen Citi Life kártyát, és hozzá 2012. december 31-ig díjmentesen Mobil kártyát is. Sőt, mivel a visszatérítésekből sosem elég, még jobban járhat, ha Citi Life kártyájára online regisztrál: www.citibank.hu/citilife.

Havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben max. összesen 100 000 Ft összegig 3%, belföldi tankoláskor max. összesen 50 000 Ft összegig 2%, az efeletti Citi Life kártyás vásárlásokra 1% Citi Forint-jóváírás jár. Citi Life kártya/Mobil kártya THM: 45,4%, amely az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, 2,95% változó havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. A Mobil kártya egyszeri kibocsátási díja 2500 Ft, amelyet a 2012.10. 5-12. 31. között igénylő meglévő és új ügyfeleknek elengedünk. A Mobil kártya kizárólag már meglévő Citi Life, Shell-Citibank és Telekom-Citibank hitelkártyák mellé vagy azokkal egyidejűleg igényelhető, amelyek jóváhagyása a Bank egyedi hitelbírálati döntésétől függ. Részletes feltételek elérhetők a bankfiókokban, a CitiPhone-on és a citibank.hu-n. Az online promóció további feltétele a www.citibank.hu/citilife oldalon meghatározott költési kritériumok teljesítése.

(x)

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 18. csütörtök
Andrea, Ilma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem