13 °C Budapest

dm active beauty - Egy kártya számtalan kedvezménnyel! (x)

Pénzcentrum
2015. május 6. 04:00

A valódi kedvezmények világa

A dm 2009-ben indította útjára active beauty törzsvásárlói programját, amire azóta több mint 1,3 millióan regisztráltak be. A program sikere a vállalat vezetői szerint a folyamatosan megújuló, széleskörű kedvezményekben rejlik. A program egyedülálló a magyar drogéria piacon.


A kis lila kártya ott lapul nők tízezreinek pénztárcájában, és a tagok száma folyamatosan nő. A dm-be betérve 300 elköltött forint után 1 pont íródik jóvá a tagok pontgyűjtő kártyáján. A főkártyához társkártya is igényelhető, így a pontok még gyorsabban gyűlnek. Az első kedvezmény, amit igénybe vehetnek, már 25 ponttól elérhető. A program számtalan lehetőséget kínál akár a láncolat üzleteiben beváltható kuponos kedvezményekre, azonnali ajándékokra, vagy együttműködő partnereiknél igénybe vehető exkluzív ajánlatokra. A tagok postai úton is évente több alkalommal kapnak személyre szóló kedvezményeket, amihez pontjaikat sem kell beváltaniuk.


"Büszkék vagyunk arra, hogy olyan törzsvásárlói programot tudtunk bevezetni - nem csak Magyarországon, hanem a hálózat egyéb országaiban is-, ami egyedülálló a piacon. A dm active beauty program egy valódi törzsvásárlói program. Olyan kedvezményeket kínál, amikhez más módon nem lehet hozzájutni, csak és kizárólag a tagok számára érhetőek el." - nyilatkozta Kanyó Roland a dm Marketing és PR menedzsere - "A program valóban meghálálja vásárlóink hűségét, és a tagok érzik ezt. Ennek köszönhető, hogy érdeklődésük, és aktivitásuk az indulás óta töretlen." - tette hozzá a menedzser.


A drogéria különös figyelmet fordít arra, hogy a program időről időre megújuljon, és mindig attraktív kínálatot nyújtson a tagok számára. A bevezetés öt éves jubileumának alkalmából több technikai újítást is bevezettek, aminek köszönhetően a program használata még jobban leegyszerűsödött, így még több felhasználót vonzott a dm üzleteibe. A pontok beváltása immár nem csak az üzletekben kihelyezett infópultokon, hanem a kasszán keresztül is elérhetőek. Így azok a tagok is gyakrabban váltják be pontjaikat értékes kedvezményekre, akik idegenkedtek az infópult használatától. 


"Törzsvásárlóink nagy részét alkotják a kismamák, akik a dm-ben mindig is megkülönböztetett figyelmet élveztek, nem csak a termékkínálatban, hanem a számukra nyújtott kedvezményben is"- meséli a menedzser - "Ezért számukra a programon belül baba bónusz néven speciális ajánlatokat kínálunk a baba három éves koráig."

A dm active beauty programba könnyen, és gyorsan regisztrálhat az üzletekben ingyenesen elvihető kezdőkártya segítségével akár az üzletben, vagy otthonában interneten keresztül. A programról minden információ elérhető a drogéria honlapján:

www.dm-drogeriemarkt.hu

http://www.dm-drogeriemarkt.hu/hu_homepage/active_beauty/89960/ab_a_programrol.html

(x)

 

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem