11 °C Budapest

Ajándék az utolsó pillanatra: ezzel nem lőhetünk mellé

2014. december 21. 13:00

Ha bajban lennénk karácsonyi ajándék ügyben, utolsó pillanatban is megmenthetnek bennünket a fesztiváljegyek. Jóval olcsóbbak, mint nyáron, és akiről tudjuk, hogy szereti az efféle mulatságokat, biztos megörvendeztethetjük vele.

Bár egyelőre alig tudni valamit a nagy fesztiválok 2015-ös fellépőiről, sokan így is szívesen vesznek karácsonyra hetijegyet ajándékba. Ma már sok esetben nem is a zenekarok, hanem a miliő vonz minket Zamárdiba, Sopronba, Tokajba, vagy az Óbudai-szigetre.

Itthoni kedvencek

A Sziget fesztiválra például a 7 napos jegy most 80 ezer forint helyett még 69 ezer, az 5 napos pedig 72 ezer helyett 59 ezer forint. Itt már egy pár fellépő nevét is tudni lehet: augusztus 10 és 17 között érkezik majd Florence and the Machine, alt-J, AWOLNATION, José González, The Subways, Babylon Circus és Kadebostany. A Balaton Sound július 9 és 12 között kerül megrendezésre, most még 39 900 forint a bérlet ára. A VOLT Fesztivál július 1-3 között lesz, az első fellépőnevek: Motörhead, Rise Against, John Newman, Parov Stelar Band és Lilly Wood. Ide a bérlet most 25 990 forint, egy napijegy pedig 9900 forint.

A tavalyi kihagyás után újra lesz Hegyalja, 2015. július 16 és 19 között. A kedvezményes elővételes bérleteket 16 990 forintért lehet beszerezni. Ugyanígy már a Fishing On Orfűre is válthatunk jegyet, az június 17 és 20 között kerül megrendezésre. Ebben az évben ismét Kispál és a Borz lesz a nulladik napon, ebben az évben a Sika, kasza, léc, Ül, Bálnák, ki a partra és Holdfényexpressz lemezek legjobb dalaival. A 3 napos jegy 12 990, a 4 napos 14 990 forint. A B my Lake! fesztivál pedig új helyszínen várja majd a bulizókat, Balatonvilágos helyett Zamárdiban. Ide a kedvezményes jegy (csak az első 500 darab - december 18-tól) 17 990 forintért kapható.

Külföldre is olcsóbb most

Sokan egész évben spórolnak egy-egy külföldi nyári fesztiválra. A Glastonbury fesztiválra már most felesleges, a júniusi Egyesült Királyságbeli fesztre már elfogyott az összes jegy. 2015 tavaszán még lehet majd egy-két jegyet szerezni, akkor kiárusítják a lemondott, visszaváltott belépőket. A külföldi híres fesztiválok közül például a dán Roskilde fesztiválra most 1940 korona a jegy, azaz majdnem 83 ezer forint. A szerb EXIT-re is elfogytak már a nagyon olcsó jegyek, de még van akciós egy kicsit drágábban, majdnem 36 ezer forintért. Ezzel nemcsak az EXIT-re, hanem a Sea Dance fesztiválra is be lehet menni.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem