14 °C Budapest

Ha ruhát tudsz tervezni, honlapot is! (x)

Pénzcentrum
2016. június 1. 08:47

Bálint, barátjával épp az üzlet gyorsításáról beszélget!

Bálint fiatal feltörekvő designer, a legmenőbb fiatal vállalkozók nála vásárolják egyedi ruháikat. Messziről megismerni a stílusát, amit még kevesen ismernek, mert Bálint, bár mindent a neten intéz, saját honlapja nincs.

Hogy sikerült az új kollekciód?

Tökéletesen mutatnak a zakók az új modelleken, a szabók is tökéletesen dolgoznak, fantasztikusak a minták és a kivarrások is! Nagyon elégedett vagyok az anyagok és a cérnák minőségével is, tudod, az új kollekció egyik különlegessége, hogy az anyagok színe szabadon kombinálható a varrásokéval és így tovább! Ettől extravagáns az egész, a nehézség talán annyi, hogy a vevők hogyan tudják elképzelni, mennyi variáció áll a rendelkezésükre, amikor bejönnek a boltba. Szájhagyomány útján már terjed az üzletemberek között, mennyire különleges a sorozat, de valamivel fel kellene pörgetni a hírverést! Nincs valami ötleted?

Miért nem csináltatsz egy webshopot? Te is egy autó-konfigurátorral rendeltél kocsit legutóbb, emlékszel? Kiválasztod a modellt, a színt, a kárpitot, s a rendszer megmutatja, milyen lesz a járgány, amelybe hamarosan beleülsz? Tudtad, hogy ilyet már Te is csinálhatsz a ruháidnak?

Ne is mondd, én használom az internetet, vásárolok rajta, anyagot rendelek, e-mailen kommunikálok az ügyfelekkel, de a saját honlap, nem az én világom! Egy ilyen kisvállalkozás, mint az enyém, meg sem tudná fizetni a fejlesztési költséget és ami ezzel együtt jár! Elég kifizetnem a reklámokat a különböző divatlapokban és lifestyle site-okon!

Ne viccelj már! Egyhavi marketing költségednek a töredékéért már nagyon klassz honlapod lehet! Te a fiatal üzletembereknek dolgozol, akik egész nap a neten és a facebookon lógnak! Legyen szó munkáról vagy magánéletről, mindent az okostelefonjaikon intéznek. Egy olyan menő tervező, mint Te, egész egyszerűen nem teheti meg, hogy ne legyen jelen a digitális felületeken! Egy webshop sokkal többet hoz neked bármilyen hirdetésnél! Képzelj egy cool alkalmazást, ahol csak kiválasztod az anyagokat, a színeket, a méretet, Te megvarratod az alapokat, és mire bejön a kuncsaftod, már csak a méretre igazítás a dolgod! Ha van honlapod, akkor van saját marketing-csatornád!

Egyszer már próbálkoztam ilyesmivel, de a fejlesztővel megégettem magam! Soha semmi nem volt kész határidőre, pedig egy kampány is kapcsolódott a fejlesztéshez. Végül sok pénzért lett egy honlapom, amire egyáltalán nem voltam büszke, mert nem működött! Nekem nincs időm megtanulni a netes fejlesztést! 

Ma már sokkal profibb megoldások vannak, minthogy buhera cégekre kelljen az időd pazarolnod! Képzeld! Te is megcsinálhatod a saját webshopodat, mert a Telekom a fejlesztéseket már megcsináltatta helyetted, s a rendszerek egyéni igényekre szabását automatizálta! Szinte "összelegózhatod" a saját honlapodat, ami nemcsak könnyű de szórakoztató is! Nem kell többet értened a műszaki hátteréhez, mint amennyire most is értesz! Ha ruhát tudsz tervezni, honlapot is!

Ez tényleg olcsó?

Attól függően, mit használsz, havi pár ezer forintba kerül, kapsz róla számlát és ha technikai probléma merül fel, azonnal a legprofibb segítenek! Nem kell arra várnod, hogy felébredjen a fejlesztő és nem is vagy kiszolgáltatva annak, hogy egy cég, vagy egyetlen ember ismeri a honlapod részleteit!

Ez ígéretes! Hazamegyek és összerakom a saját honlapomat! Majd hívlak, hogy mi volt, de köszönöm neked a tippet!


További információ: telekom.hu/uzleti

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 20. szombat
Tivadar
16. hét
Április 20.
Cirkuszok világnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem