15 °C Budapest

Már megint lezárják a fél várost: ezeket az utcákat kerüld el szombaton

MTI
2015. augusztus 28. 15:50

Forgalomkorlátozásra kell számítani Budapesten szombat délután autós felvonulás miatt, a BKK több felszíni járata is módosított menetrend szerint közlekedik.

Budapesten, a budai oldalon 14 és 17 óra között, a pesti oldalon 15 óra és 18:15 között kell szombaton lezárására számítani autós felvonulás miatt.  A felvonulás résztvevői a Hungaroringen gyülekeznek, majd körülbelül 7 kilométer hosszú kocsisorba összeállva haladnak végig a Mogyoród Hungaroring versenypálya-Mogyoród-2101 számú főút-Fót-2102 számú főút-M0 autóút-11 számú főút-Batthyány utca-Hadrianus utca-Királyok útja-Nánási út-Pók utca-Gázgyár utca-Jégtörő út-budai alsó rakpart-Döbrentei tér-Várkert rakpart-Apród utca-Lánchíd utca-Clark Ádám tér-Széchenyi lánchíd-Széchényi István tér-pesti alsó rakpart-Széchényi István tér-József Attila utca-Andrássy út-Hősök tere-56-osok tere útvonalon.

A felvonulás által érintett útvonalakon és csomópontokban forgalomkorlátozásokra és lezárásokra kell számítani. Az érintett útszakaszokat csak közvetlenül a parádé részvevőinek érkezése előtt zárják le, majd a menetet záró gépkocsi elhaladása után azonnal felszabadítják. A Széchenyi tér, a József Attila utca és az Andrássy út lezárása idején a keresztirányú forgalmat 5-10 percig megállítják.

A rendezvény ideje alatt a 2-es, a 15-ös, a 16-os, a 17-es pótlóbusz, a 19-es, a 34-es, a 86-os, a 105-ös, a 106-os és a 115-ös autóbusz, valamint a 70-as, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibusz közlekedésében néhány perces fennakadásra kell számítani és több járat módosított útvonalon közlekedik.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem