Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. május 31. kedd Angéla, Petronella
Hírek » Utazás

Közel egymilliós bírságot fizetett a bliccelő: jól járt a BKK

Közel egymillió forintos bírságot kellett befizetnie annak a bliccelőnek, aki 32-szer is bliccelt a BKK járatain - írja az Index.


Közel egymillió forintot, egészen pontosan 924 ezer forintot fizetett be egy 32-szeres bliccelő csütörtökön a BKK kasszájába, miután a bíróságon elbukta a perét.

Ezt a sokkoló összeget Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója közölte meghívott vendégként Tarlós István sajtótájékoztatóján, azt demonstrálva, hogy a cég komolyabban veszi a pótdíjaztatást. Hozzátette: egy felmérés szerint a BKK utaselégedettségi indexe 46-ról 66 százalékra emelkedett, főleg a komfort, a biztonság és az ár terén.

A sajtótájékoztatón elhangzott az is, hogy várhatóan május 10-én adják át a fonódó villamost a kész Széll Kálmán térrel együtt. A villamos lánchídi alagútja március 14-én kész lesz, onnantól folyamatos lesz a forgalom a vonalon.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Brutális, mennyi füstöt szívunk be naponta

Kedden van a dohányzásellenes világnap, így ennek alkalmából megszereztünk egy világtérképet, amin több, dohányzással kapcsolatos adatot is összegyűjtöttek. Magyarország szempontjából a leginkább...

Elképesztő, de igaz: citrommal is lehet tüzet gyújtani

Hiszed vagy sem, klasszikus tűzgyújtásra alkalmas eszköz nélkül is lehet tüzet csiholni, és még fadarabokat sem kell egymáshoz dörzsölni. Egy citrom segítségével ugyanis olyan elektromos töltést...
 
NÉPSZERŰ
FRISS