10 °C Budapest

Itt a negyedéves Bubi bérlet: csak 5 ezer forint

2015. július 1. 16:13

Mától új negyedéves MOL Bubi bérletet vezet be a BKK. A bérlet 5000 forintba kerül, amelyből 1000 forint lebiciklizhető.

A negyedéves bérletek érvényességi ideje a szerződéskötés időpontjában (nap, óra, perc) kezdődik, és az aktiválástól számítva 92 napig érvényes. A megvásárolt bérlet érvényességi ideje alatt a rendszer alkalmankénti első 30 perces időtartamban további díj fizetése nélkül bármikor használható, 30 percen túl már használati díjat kell fizetni.

Az éves és féléves bérlethez hasonlóan a negyedéves bérlettel is maximum 4 kerékpár bérelhető egyszerre, és nem kell kauciót fizetni. Az új bérlet a BKK ügyfélközpontjaiban, a MOL Bubi applikáción vagy a webes felületen is megvásárolható, de csak a személyes szerződéskötést követően válik aktívvá.

A BKK új termékével, a negyedéves MOL Bubi bérlettel még több olyan városlakót ültet kerékpárra és - ezen keresztül - a hagyományos közösségi közlekedési eszközökre, akik korábban idegenkedtek a fenntartható közlekedés ezen formáitól. A fiatalos és trendi közbringarendszer olyan szemléletformáló eszköz, amely ráirányítja a figyelmet a multimodális utazási lehetőségekre, népszerűsíti a kerékpáros és a közösségi közlekedést is, ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy Budapest élhetőbb várossá fejlődjön.

A közbringát könnyű használni, amit bárki megtapasztalhat a Próbáld ki pénteken akció keretében, ha ellátogat júliusban minden pénteken rendezvényeinkre. A forgalmas helyeken található MOL Bubi gyűjtőállomásoknál a BKK munkatársai mutatják be az érdeklődőknek a terminálok és kerékpárok használatát.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Díjszabás

A közbringarendszert jeggyel vagy bérlettel lehet igénybe venni. Vásárolható 24 órás, 72 órás vagy hetijegy. A rendszeres felhasználók számára javasolt a negyedéves, a féléves vagy az éves Bubi-bérlet megvásárlása. Valamennyi megvásárolt jegy vagy bérlet érvényességi ideje alatt a rendszert alkalmanként maximum 30 perces időtartamban további díj fizetése nélkül bármikor használható. 30 percen túl már használati díjat kell fizetni.

Egy felhasználói azonosítóval (jegy- és bérlettermékkel egyaránt) egyszerre akár 4 db kerékpár bérelhető. Jegy vásárlásakor a jegy ára és a kaució kerékpáronként fizetendő. A kaució összege 25.000 Ft/kerékpár. Egy Bubi-bérlettel maximum 4 db kerékpár bérelhető egyszerre, de ez esetben nem kell kauciót fizetni. A közbringa-rendszer használatáról, illetve a díjszabásról további információk IDE KATTINTVA találsz.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem