Holnap 10 fok is lehet, de meddig tart a koratavaszi idő?

2016. január 10. 17:31

A következő napokban továbbra is főleg esőre kell készülni, a hét második felében azonban újra téliesre fordul az idő. Havazás és lehűlés várható, vasárnap helyenként még nappal is csak mínusz 9 Celsius-fok lesz - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésből.

Hétfőn napközben elsősorban északon várható eső, késő délutántól azonban másutt is egyre többfelé valószínű eső, zápor. Délutántól sokfelé megerősödik, helyenként viharossá fokozódik a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között valószínű. A legmagasabb hőmérséklet plusz 3-12 fok között alakul, délen lesz az enyhébb idő, a szélvédett északi területeken pedig a hűvösebb.

A távolabbi kilátásokért kattints a Pénzcentrum időjárás aloldalára!

Kedden reggel, délelőtt mindenütt felszakadozik a felhőzet, és ezt követően változóan felhős idő várható több-kevesebb napsütéssel. Helyenként záporeső valószínű. Sokfelé megerősödhet a szél is. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 5 fok között alakul a hőmérséklet. Napközben plusz 6-11 fokig melegszik a levegő.

Szerdán változóan felhős idő várható néhány órás napsütéssel. Elszórtan lehet záporeső, és többfelé megerősödhet a szél is. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 4 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet plusz 4-9 fok között alakul.

Csütörtökön nyugat felől fokozatosan beborul az ég. Délutántól, estétől egyre többfelé többfelé várható eső, északon havazás is. Helyenként erős széllökésekre is készülni kell. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és 0, maximumhőmérséklet plusz 2-7 fok között valószínű.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Pénteken is megerősödhet a szél. Túlnyomóan borult idő várható, sokfelé valószínű csapadék: északon inkább havazás, délen kezdetben eső, majd arrafelé is egyre inkább hó. A lehulló csapadék mennyisége és halmazállapota még meglehetősen bizonytalan. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 2, a legmagasabb hőmérséklet mínusz 1 és plusz 4 fok között alakul.

Szombaton az erős, helyenként viharos szél mellett szórványosan hózápor is lehet. A leghidegebb órákban mínusz 10 és mínusz 3 fok között, napközben mínusz 6 és mínusz 1 fok között alakul a hőmérséklet.

Helyenként vasárnap is lehet hózápor és a szél is megerősödhet, helyenként viharossá is fokozódhat. A minimumhőmérséklet általában mínusz 13 és mínusz 8 fok között, de a havas, szélvédettebb, derült tájakon mínusz 15 fok alatt valószínű. Napközben is mínusz 9 és mínusz 4 fok között alakul a hőmérséklet.

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem