14 °C Budapest

Idő és pénz egy lapon - a fizetés új dimenziója a Citibanktól (x)

Pénzcentrum
2012. október 23. 16:47

Bárki kerülhet olyan szituációba, amikor a táskában vagy a zakózsebben kotorászva döbben rá, hogy tárcája készpénzestül, bankkártyástul otthon maradt. Pánikra semmi ok, mert manapság már az is elegendő, ha kéznél van a mobilunk.


A telefon hátoldalára felragasztott Citibank Mobil kártyát ugyanis csak el kell húzni a PayPass™ terminál előtt, és villámgyorsan, néhány másodperc alatt fizethetünk is, aprópénz, pénztárca és macera nélkül.

Használhatjuk kedvenc kávézónkban, az újságosnál, és a bevásárlóközpontokban is, hiszen a Mobil kártyával nemcsak üdítőt lehet vásárolni, hanem nagyobb összegű fizetéseket is gyorsan és egyszerűen lebonyolíthatunk vele.

Sőt, ha a Mobil kártyát az egyedülálló visszatérítési programot kínáló Citi Life hitelkártyához igényeljük, akkor vásárláskor nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarítunk. Ha például a Citi Life kártyával vagy a hozzá tartozó Mobil kártyával élelmiszerüzletben fizetünk, a számla végösszegéből 3%-ot visszakapunk, tankolásból 2%, bármely más vásárlásból pedig 1% jár vissza. De még ennél is kedvezőbb feltételekkel vásárolhatunk a Citi Life 800 partnerüzletében, ahol a megtakarítás 15% is lehet - így évente akár több tízezer forintot is megspórolhatunk.

Látogasson el Ön is a www.citibank.hu/citilife weboldalra, és számolja ki, hogy mennyi pénzt takaríthat meg a Citi Life visszatérítési programmal. Ha pedig Önnek is fontos, hogy egyszerre spóroljon meg időt és pénzt, akkor igényeljen Citi Life kártyát, és hozzá 2012. december 31-ig díjmentesen Mobil kártyát is. Sőt, mivel a visszatérítésekből sosem elég, még jobban járhat, ha Citi Life kártyájára online regisztrál: www.citibank.hu/citilife.

Havi elszámolási időszakonként belföldi kiskereskedelmi élelmiszerüzletben max. összesen 100 000 Ft összegig 3%, belföldi tankoláskor max. összesen 50 000 Ft összegig 2%, az efeletti Citi Life kártyás vásárlásokra 1% Citi Forint-jóváírás jár. Citi Life kártya/Mobil kártya THM: 45,4%, amely az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok alapján 375 000 Ft hitelösszeg, 12 hónap futamidő, 2,95% változó havi hitelkamat, a havi kártyadíj és a havi számlavezetési díj figyelembevételével került kiszámításra. A Mobil kártya egyszeri kibocsátási díja 2500 Ft, amelyet a 2012.10. 5-12. 31. között igénylő meglévő és új ügyfeleknek elengedünk. A Mobil kártya kizárólag már meglévő Citi Life, Shell-Citibank és Telekom-Citibank hitelkártyák mellé vagy azokkal egyidejűleg igényelhető, amelyek jóváhagyása a Bank egyedi hitelbírálati döntésétől függ. Részletes feltételek elérhetők a bankfiókokban, a CitiPhone-on és a citibank.hu-n. Az online promóció további feltétele a www.citibank.hu/citilife oldalon meghatározott költési kritériumok teljesítése.

(x)

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem