15 °C Budapest

Zöldbe költözne? Irány a Sasad Resort! (x)

Pénzcentrum
2017. február 20. 05:00

A Cordia folytatja Újbuda legzöldebb lakóparkját.

Végre folytatódik Budapest egyik legsikeresebb és legzöldebb lakópark-koncepciója.

A népszerű Sasad Resort fejlesztését a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia viszi tovább. Számos fejlesztéssel szemben itt valóban lakóPARKról van szó, hiszen a mintegy 7 hektáros telekre tervezett, kis lakásszámú lakóépületeket 5 hektár parkosított zöldterület veszi körül, amit egy 8 ezer négyzetméteres, kizárólag a lakók által használható élménypark egészít ki. Az élményparkban több korosztály számára alakítanak ki játszóteret, szabadtéri edzőparkot, helyet kap egy sport- és egy futópálya, kutyafuttató és pihenőkert, de grillezésre, baráti összejövetelek szervezésére is lesz hely. A jó levegő garantált, hiszen a Sasad Resort a Rupp-hegyi természetvédelmi terület közvetlen közelében, Újbuda legzöldebb részén helyezkedik el, a budai hegyekre panorámás telken. A lakóparkot a parkosított, biztonságos, zárt kertek és a szellős épületelrendezés együttese teszi igazán élhetővé. Mindennek köszönhetően a Sasad Resort ideális választás a fiatal párok, illetve gyermekvállalás előtt álló vagy akár többgyermekes családok számára is.

A hamarosan elinduló építkezések során először négy, kis lakásszámú, földszint plusz 3 emeletes villaépületet és két családi apartmanházat húznak fel - ezek 2018 negyedik negyedére készülnek el. Minden lakáshoz tágas terasz tartozik, a földszinti, családi méretű otthonokat pedig a közvetlen kertkapcsolat teszi igazán tágassá és gyerekbaráttá. A Sasad Resort a nyugalmas környezetet kedvelők számára igazán ideális választás, de a lakóknak a bevásárlás és a napi közlekedés sem okozhat gondot. Az ismert budaörsi bevásárlóközpontok mindössze pár percnyi autóútra találhatóak, a 4-es metró kelenföldi végállomása 10 percre van. A beruházás keretében a terület Budaörsi úttal határos oldalán egy cserjékkel és fákkal beültetett zajvédő gát is épül, a Sasad Resort megközelítését pedig két új körforgalmi csomópont kialakításával teszik könnyebbé.

A Sasad Resort fejlesztését néhány évvel ezelőtt a GTC kezdte el, az első három ütemben megépült 250 lakás körüli területet nemrégiben vásárolta meg a Cordia. A Sasad Resort fejlesztése valódi mérföldkő a Cordia történetében: 2021-ig hat ütemben összesen 850 otthon épül majd fel, amelyek egy részébe minden bizonnyal a korábban megépült otthonok lakói költöznek majd át. A jelenlegi lakók körében elkészített felmérés azt mutatja ugyanis, hogy szeretnek ott élni az emberek. Az Ipsos által megkérdezettek közel háromnegyede nem tervezi, hogy máshová költözne a lakóparkból, aki pedig mégis mozdulna, jobbára csak azért, mert nagyobb otthonra van szüksége. Ez utóbbi igény az új épületek tágas, gyermekes családok igényeire szabott elrendezésű otthonaival egyszerűen kielégíthető.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem