2017. február 27. hétfő Ákos, Bátor

Végre elárulta VV Soma, mire költi valójában nyereményét

Végre kiderült, mire költi 36 milliós nyereményét a való Világ legutóbbi szériájának győztese, VV Soma. A valóságshow nyertese már el is kezdett költekezni a nyereményéből, az első saját magának ajándékozott tárgya egy konzol volt. Soma barátai egyébként azt mondták róla, hogy kifejezetten smucig és spúr személyiség, ez viszont segíthet a hirtelen jött nyeremény beosztásában.

A Való Világ legfrissebb, nyolcadik szériájának győztese, VV Soma elárulta, hogy mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Korábban a Pénzcentrumon írtunk róla, hogy barátjától, Pumped Gabótól is kaphat Soma tanácsokat, ez azonban meglepte őt, elmondása szerint ő maga is tanácsokra szorulna.

Erre költ majd VV Soma

VV Soma biztos benne, hogy költeni fog egy-két felesleges dologra a nyereményből. Az elsők között egy konzolt szerzett be, amit már meg is rendelt, elmondása szerint ez eddig kimaradt az életéből. Emellett hamarosan lakást szeretne venni és a jogosítvány megszerzése is céljai között szerepel.

Emellett a családjának is szeretne segíteni és félre is szeretne tenni a pénzből. Nem utolsó sorban egyébként Soma folytatná az iskolát, amit korábban elkezdett, ez idő alatt viszont fent is kell tartania magát, valószínűleg erre is takarékoskodna.

Egyébként Soma a spórolás nagymestere.

Nem sokan tudják róla, de ő a legspúrabb ember a világon. Mindent ingyen szeret, vagy legolcsóbban, és mindig kevés pénzt hoz magával

- mondta Gabó Somáról az RTL Klubnak. A villalakó társait is megkérdezték egyébként Soma költekezési szokásairól, ők kifejezetten smucignak írták le a VV8 győztesét.

Mibe teheti a pénzt Soma?

A korábbi valóságshow-győztesek is adtak tanácsokat VV Somának, Aurélió például vásárlási tanácsot adott, illetve szerinte a pénzzel kapcsolatban a szüleire kellene hallgatnia.

Az előző, hetedik Való Világ győztese, VV Robin viszont azt tanácsolta, hogy kösse le a pénzét, így járhat a legjobban.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Súlyos bírságot kaphat tavasszal, akinek családi háza, nyaralója van
Tízezer forintról indul a büntetés, de milliós tétel is lehet.


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Ezekben az európai országokban a legdrágább a mindennapi élet

A lakásbérlés, az élelmiszerárak, és a helyiek vásárlóereje is sokat elárul arról, hogy az adott országban mennyire drágák a mindennapok. A MoveHub átfogó kutatást végzett a témában, többek...
 

Így készíts fillérekből szép, ünneptől független lampiont

Egy hangulatos lampion minden teret és bulit feldob. A karácsonyi izzók pedig egyáltalán nincsenek kihasználva, hiszen évente csak néhány hétig világíthatnak. Egy apró és fillérekből megvalósítható...
NÉPSZERŰ
FRISS

Aldi

kert
03.23-04.20
Országos

Lidl

02.23-03.01
Országos

Spar

02.23-03.01
Országos

Interspar

02.23-03.01
Országos

Aldi

02.23-03.01
Országos

Auchan

02.23-03.01
Országos

Tesco

02.23-03.01
Országos