Bejelentkezés:

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2017. január 24. kedd Timót
Hírek » Megtakarítás

Végre elárulta VV Soma, mire költi valójában nyereményét

Végre kiderült, mire költi 36 milliós nyereményét a való Világ legutóbbi szériájának győztese, VV Soma. A valóságshow nyertese már el is kezdett költekezni a nyereményéből, az első saját magának ajándékozott tárgya egy konzol volt. Soma barátai egyébként azt mondták róla, hogy kifejezetten smucig és spúr személyiség, ez viszont segíthet a hirtelen jött nyeremény beosztásában.

A Való Világ legfrissebb, nyolcadik szériájának győztese, VV Soma elárulta, hogy mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Korábban a Pénzcentrumon írtunk róla, hogy barátjától, Pumped Gabótól is kaphat Soma tanácsokat, ez azonban meglepte őt, elmondása szerint ő maga is tanácsokra szorulna.

Erre költ majd VV Soma

VV Soma biztos benne, hogy költeni fog egy-két felesleges dologra a nyereményből. Az elsők között egy konzolt szerzett be, amit már meg is rendelt, elmondása szerint ez eddig kimaradt az életéből. Emellett hamarosan lakást szeretne venni és a jogosítvány megszerzése is céljai között szerepel.

Emellett a családjának is szeretne segíteni és félre is szeretne tenni a pénzből. Nem utolsó sorban egyébként Soma folytatná az iskolát, amit korábban elkezdett, ez idő alatt viszont fent is kell tartania magát, valószínűleg erre is takarékoskodna.

Egyébként Soma a spórolás nagymestere.

Nem sokan tudják róla, de ő a legspúrabb ember a világon. Mindent ingyen szeret, vagy legolcsóbban, és mindig kevés pénzt hoz magával

- mondta Gabó Somáról az RTL Klubnak. A villalakó társait is megkérdezték egyébként Soma költekezési szokásairól, ők kifejezetten smucignak írták le a VV8 győztesét.

Mibe teheti a pénzt Soma?

A korábbi valóságshow-győztesek is adtak tanácsokat VV Somának, Aurélió például vásárlási tanácsot adott, illetve szerinte a pénzzel kapcsolatban a szüleire kellene hallgatnia.

Az előző, hetedik Való Világ győztese, VV Robin viszont azt tanácsolta, hogy kösse le a pénzét, így járhat a legjobban.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!
 

 

Na, szerinted melyik országban piál a nők 60 százaléka terhesen is?

Súlyos statisztikával jött ki nemrég a "The Lancet", aza a világ vezető egészségügyi folyóirata. A jelentés szerint az ír nők több mint 60 százaléka fogyaszt alkoholt a terhesség alatt. You...
 

Soha többet ne dobd ki a szakadt harisnyát, aranyat ér!

A nejlonharisnya sajnos fogyó eszköz, legalább is nem is merek olyan nőt, aki 3-6 alkalomnál többször tudott volna felvenni egy harisnyát. De csak azért, mert kilyukadt, még nem válik használhatatlanná...
NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

01.19-01.25
Országos

Aldi

01.19-01.25
Országos

Spar

01.19-01.25
Országos

Interspar

01.19-01.25
Országos

Tesco

01.19-01.25
Országos

Spar, Interspar

extra ajánlatok
01.12-02.02
Országos

Auchan

baba
01.05-02.01
Országos

Auchan

friss húsok
01.05-02.02
Országos