Több százezer dolgozó fizetése csökkenhet júliustól

2012. április 26., csütörtök 14:35

Óriási mértékben csökkenhet a keresete júliustól a több műszakban, illetve a megszakítás nélküli munkarendben dolgozó, több százezer munkavállalónak. A második félévtől hatályos új Munka törvénykönyve ugyanis jelentősen átszabja a jelenleg érvényes pótlékfizetési rendszert. Ugyanakkor a törvény nem zárja ki, hogy a munkáltatók továbbra is fenntartsák a jelenleg működő pótlékrendszert, erről azonban - szakszervezeti tapasztalatok szerint - egyelőre csak néhány külföldi tulajdonú vállalkozással sikerült megállapodniuk a munkavállalóknak.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy
satya57, 2012. április 28., szombat 5:01

Már így is rabszolgák vagyunk.Júliustól már annál is rosszabb lesz annak a kevés dolgozónak aki kormányközeli munkahelyen dolgozik.

Válasz erre | Előzmény

proli666, 2012. április 27., péntek 9:46

AZOK A TRÓGEREK AKIK AZ ÚJ MUNKATÖRVÉNYEKET KIDOLGOZTÁK(kidolgozták?????)AZOK ÉLETÜKBEN MÉG NEM LÁTTAK BELÜLRŐL EGY MUNKAHELYET.VAGY A PARLAMENTBEN VAGY PUCCOS IRODAHÁZAK KONDICIONÁLT IRODÁIBAN MERESZTIK A VALAGUKAT.AZ A SZAKSZERVEZETI VEZETŐ AKI ALÁ ÍRTA EZEKET AZ SZEMÉT TÖRVÉNYEKET AZ IS EGY SZEMÉT MERT FÉLTI A MILLIÓS FIZETÉSÉT.

Válasz erre | Előzmény

Szab? J?nos, 2012. április 26., csütörtök 18:12

Na, akkor az egészségügyis béremelés ki is lesz egyenlítve. Köszönjük a nagy semmit!

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
A hitelkártyával hitelbe vásárolhatunk, de a bankok többsége nem számol fel kamatot a türelmi időszak alatt, ami általában 45 nap. A vásárlások alkalmával különböző jóváírásokat kaphatunk, amit később levásárolhatunk vagy csökkentik a számlák végösszegét. Ha hitelkártyával vásárolunk...
További fogalmak
Sajátítsa el a pénzügyi siker alapelveit, tanulja meg a célkitűzés művészetét.

Szerencsejátékok