Több százezer dolgozó fizetése csökkenhet júliustól

2012. április 26., csütörtök 14:35

Óriási mértékben csökkenhet a keresete júliustól a több műszakban, illetve a megszakítás nélküli munkarendben dolgozó, több százezer munkavállalónak. A második félévtől hatályos új Munka törvénykönyve ugyanis jelentősen átszabja a jelenleg érvényes pótlékfizetési rendszert. Ugyanakkor a törvény nem zárja ki, hogy a munkáltatók továbbra is fenntartsák a jelenleg működő pótlékrendszert, erről azonban - szakszervezeti tapasztalatok szerint - egyelőre csak néhány külföldi tulajdonú vállalkozással sikerült megállapodniuk a munkavállalóknak.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

satya57, 2012. április 28., szombat 5:01

Már így is rabszolgák vagyunk.Júliustól már annál is rosszabb lesz annak a kevés dolgozónak aki kormányközeli munkahelyen dolgozik.

Válasz erre | Előzmény

proli666, 2012. április 27., péntek 9:46

AZOK A TRÓGEREK AKIK AZ ÚJ MUNKATÖRVÉNYEKET KIDOLGOZTÁK(kidolgozták?????)AZOK ÉLETÜKBEN MÉG NEM LÁTTAK BELÜLRŐL EGY MUNKAHELYET.VAGY A PARLAMENTBEN VAGY PUCCOS IRODAHÁZAK KONDICIONÁLT IRODÁIBAN MERESZTIK A VALAGUKAT.AZ A SZAKSZERVEZETI VEZETŐ AKI ALÁ ÍRTA EZEKET AZ SZEMÉT TÖRVÉNYEKET AZ IS EGY SZEMÉT MERT FÉLTI A MILLIÓS FIZETÉSÉT.

Válasz erre | Előzmény

Szab? J?nos, 2012. április 26., csütörtök 18:12

Na, akkor az egészségügyis béremelés ki is lesz egyenlítve. Köszönjük a nagy semmit!

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Akár betétek esetén, de más befektetési formáknál is előfordulhat, hogy magasabb összegre magasabb kamatot fizetnek. Sávos kamatozás esetén minél többet takarítunk meg, annál nagyobb lehet a befektetésünkhöz képesti hozam. Más konstrukciók esetén nem megtakarítás összege, hanem...
További fogalmak

Szerencsejátékok