12 °C Budapest

Sokmilliós fizetés ütheti Kocsis Tibi markát a TV2-nél

2016. július 24. 15:33

Átcsábította a TV2 Kocsis Tibort, az X-faktor egykori győztesét. Az énekes az új lehetőségek és kihívások miatt távozik az RTL Klubtól, ahol egy ideje kevesebbszer volt látható.

Ősszel a TV2 műsorában, a Sztárban sztár-ban mutatkozik be Kocsis Tibor. “Nagyon izgalmas időszak következik, megtisztelő, hogy a TV2-nél rám is gondoltak, amikor összeállították a szereplők névsorát. Azt gondolom, hogy az embereknek van egy kialakult képük rólam, de biztos vagyok benne, hogy új színeket is meg tudok mutatni magamból, talán egészen meglepőeket is"- mondta a Blikknek Tibor.

Mivel az énekes újra egy főműsoridős, szórakoztató műsorban lesz képernyőn, vélhetően anyagilag is igen jól jár majd. Főleg, ha sikerül sokáig bennmaradnia, mivel a szereplők adásonként kapják a fizetést. Ritkán kerül napvilágra, hogy a Sztárban sztár műsorban ki mekkora gázsit kap, legutóbb az kavart nagy port a médiában, hogy Keresztes Ildikó 700-800 ezer forint körüli gázsit vitt haza adásonként. Sajtóértesülések szerint a műsor történetében még az eddigi legnagyobb csillag, Bereczki Zoltán sem kapott ekkora összeget. Ő 500 ezer forintot keresett egy-egy adás alkalmával, így győztesként "csupán" négymilliót kapott a műsor végére.

Az átlagnak csak álom

Ha Kocsis Tibor nem is szárnyalja túl az eddigi legnagyobb keresetet, akkor is jóval többet keres majd, mint egy átlag magyar dolgozó. A KSH legfrissebb adatai szerint idén májusban a bruttó átlagkereset 262 100 forint volt, a nettó átlagbér pedig 174 300 forint. A különböző szektorok bérei között viszont igen nagy különbségek vannak: míg a pénzügyes, vagy biztosítós bruttó 529 600 forintot is megkeresett, addig egy egészségügyi és szociális területen dolgozó csak bruttó 149 600 forintot.

Korábbi sajtóértesülések szerint Kocsis Tibor mielőtt tehetségkutatót nyert énekes lett volna, közjegyzőként felügyelte a szerencsejátékok tisztaságáta. A cég sorsolási bizottságának tagja volt, így gyakran előfordult, hogy ha csak néhány pillanatra is, de képernyőre került. Azt, ugyan nem tudni, hogy mennyit lehet keresni a Szerencsejáték Zrt.-nél közjegyzőként, több mint valószínű, hogy anyagilag is jó üzletet kötött Tibor, amikor az énekesi karrier mellett döntött.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2024.04.23 12:25
A "GINOP PLUSZ-3.2.1.-21 III. ütem keretein belül képzési és bértámogatási lehetőségek vehetők igény...
hrdoktor  |  2024.04.23 11:46
Sokan szenvednek kézfájdalmaktól a számítógépes munka következtében, ami helyes egérhasználattal jel...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem