Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. május 24. kedd Eszter, Eliza
Hírek » Karrier

Meleg ételt kaphatnak a rászorulók az iskolai szünetben

A jövő héten kezdődő tavaszi szünetben több százezer rászoruló gyermek kaphat ingyenesen meleg ételt - írja a Magyar Idők.


Jön az első olyan iskolai szünidő, amikor az önkormányzatoknak kell biztosítaniuk minden hátrányos és halmozottan hátrányos tanuló ingyenes étkezését, aminek a költségét az állam állja. Így a most következő tavaszi szünetben akár 200 ezer gyerek kaphat ingyen meleg ételt.

A szünidei, térítésmentes étkezésben minden 14 év alatti iskolás, óvodás és bölcsődés gyermek részesülhet. Ezt a szülőknek kell kérelmezni, és a jegyző állapítja meg a rászorultságot. A lap úgy tudja az önkormányzatok már leadták, hogy hány gyermek számára kérnek meleg ételt.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Mutatjuk: itt élnek a legszegényebb magyar nyugdíjasok
Sokaknak havonta 30 ezer forintnál is kevesebből kell kijönnie.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Ömlik a sör Európára: döbbenetes, mennyit iszunk

A sört már évezredek óta szívesen fogyasztják, és hazánkban is az egyik legnépszerűbb alkoholos ital, évente 71 litert fogyasztanak belőle átlagosan. Ezzel egyébként a középmezőny tetején helyezkedünk...

Így készíthetsz filléres házi pizzát szikkadt kenyérből

Ha kicsit elszámoltad magad a bevásárlás során, és maradt néhány szelet szikkadt kenyér, még véletlenül se dobd ki, inkább csinálj belőle pizzát a családnak. És még a tésztakelesztés körüli...
 
NÉPSZERŰ
FRISS