11 °C Budapest

8 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is rommá keresheted magad

2016. október 18. 11:30

Ellepnek a számlák? Váratlan kiadásaid vannak? A hónap végéhez közeledve mindenkinek jól jönne egy kis extra pénz. Ezért a Pénzcentrum most olyan kereseti lehetőségeket mutat, amivel szinte bárki könnyedén és gyorsan juthat egy kis mellékeshez, akár főállású munka mellett.


1. Közös képviselő

Minden társasháznak szüksége van egy közös képviselőre. Ha elvállaljuk ezt a feladatot, akkor havonta plusz 10-12 ezer forint is ütheti a markunkat, ennek összege pedig attól függően változik, hogy miben sikerül megállapodni a lakókkal. Persze azért bőven akad feladata egy közös képviselőnek, de ezeket általában mind el lehet intézni egy főállású munka mellett is.

2. Tanár

Ha jók vagyunk valamiben, akkor ne pazaroljuk el a tudásunkat. Valószínűleg a munkahelyen már nem használunk mindent, amit az iskolában megtanultunk, de sok tanulónak lehet, éppen a mi tudásunkra van szüksége. Ha jó vagy angolból, vagy matekból szinte biztos azonnal lennének diákjaid, akikkel akár hétvégenként vagy délutánonként is meg tudjátok tartani az órákat. Sőt, sokan kifejezetten örülnek, ha esetleg nyitott vagy arra, hogy Skype-on taníts. A tanítással óránként akár több ezer forintot is meg lehet keresni.

3. Felesleges kütyük

Manapság a technológia gyors fejlődése miatt szinte hónapok alatt elévülnek az elektronikus készülékeink. Szinte mindig tudunk vásárolni egy jobb tévét, egy jobb számítógépet, vagy akár egy okostelefont. Ha pedig éppen mi is beruházunk egy új készülékre, akkor ne hagyjuk a régit a fiókban megporosodni. Próbáljuk meg minél gyorsabban eladni, ennek pedig a legegyszerűbb módja, ha csinálunk róla pár képet és feltesszük az egyik internetes aukciós oldalra. Ha ügyesen lőttük be az árat, akkor pár nap alatt túladhatunk a használt készülékeinken. A legjobb pedig az egészben az, hogy még a tönkrement elektronikus kütyüket is megpróbálhatjuk eladni - hátha valakinek akad még benne használható alkatrész.

4. Modell

Nem kell feltétlenül topmodellnek lennünk ahhoz, hogy jól keressünk. Számos rajziskolába keresnek ugyanis aktmodelleket, akiknek általában annyi a feladata, hogy levetkőznek és pár órán keresztül ülnek ugyanabban a pózban. Bár ezt nem mindenki vállalná be, de ezzel is megkereshetünk párezer forintot egy hónapban.

KATTINTS! Így kereshetsz pénzt a testeddel: igen, teljesen legálisan

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

5. Piackutatás

A marketingeseknek egyik legfőbb feladata, hogy kitalálják, mit gondolnak a vásárlók - vagyis mi. Ennek érdekében pedig több cég is szokott úgynevezett fókuszcsoportos beszélgetéseket tartani, ahol csupán a véleményünkre kíváncsiak, például egy termékkel kapcsolatban. Ez a beszélgetés történhet kisebb és nagyobb csoportban is, de általában 2-3 órát vesz igénybe. A hirdetéseket átböngészve pedig kiderül, hogy a fizetés 5 000 - 8000 ezer forint között mozog, amit általában vásárlási utalványban vagy esetleg ajándékcsomag formájában kapunk meg.

6. Bébiszitter

Az egyik legvidámabb és persze az egyik legfárasztóbb módja a pénzkeresésnek, ha gyerekre vigyázunk. Keressünk álláslehetőséget a neten vagy ajánljuk fel a munkánkat ismerőseinknek, esetleg a közelünkben élőknek és keressünk legalább egy ezrest óránként a szabadidőnkben.

7. Bútorok

Tele van a pince vagy a padlás megunt régi bútorokkal? Ne hagyd ezeket porosodni, készíts róluk jó képeket és próbáld meg eladni a neten. A hirdetésbe azonban írd bele, hogy a szállítást nem vállalod, vagyis, ha valaki szeretné megvásárolni az egyik régi íróasztalod vagy kanapéd, akkor neki kell érte eljönnie - persze ezt az áraidba is számold bele.

8. Kutyasétáltatás

Ha szereted a kutyákat, akkor van egy jó kis plusz kereseti lehetőséged: vállalj kutyasétáltatást! Minden kutyának szüksége van egy kis sétára, ráadásul a mozgás nekünk sem árt. Keresgélhetünk a neten is a kutyasétáltató munkákat, de akár kipróbálhatjuk a legújabb mobilalkalmazásokat is.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
hrdoktor  |  2024.04.18 06:25
Hazánkban körülbelül 3,5 millió ember küzd visszérbetegséggel, ami kezeletlenül lábszárfekélyhez, ak...
coachco  |  2024.04.16 16:42
Nekem a csend! A csendre való vágyakozás maga! [...] Bővebben!
perfekt  |  2024.04.10 14:41
Az utazási költségtérítési támogatásról a Kötelező egészségbiztosítás ellátásairól szóló 1997. évi L...
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 23. kedd
Béla
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem