20 °C Budapest

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

Százezres hitelt vett fel, hogy szexelhessen Kelemen Annával

Pénzcentrum
2014. október 30. 17:32

Nemcsak pikáns részletek, hanem érdekes pénzügyi megoldások is kiderülnek Kelemen Anna új botránykönyvéből. Az ismert tévés celeb szexpartnerkereső oldalon hirdette, és meglehetősen borsos árat kért szolgáltatásaiért.

A héten jelent meg Kelemen Anna botránykönyve. A tévé képernyőjéről és pikáns megnyilvánulásairól ismert celeb magánélete finoman szólva is botrányos. Kiderül az is, hogy egy időben luxusprostituáltként dolgozott. Saját bevallása szerint azért hirdette magát alkalmanként 100 ezer forintért, hogy anyagot gyűjtsön készülő kötetéhez.

Az egyik fejezetnek van egy érdekes pénzügyi vonatkozása is. A társkereső oldalon talált rá egy fiatalember, aki egy óbudai tízemeletes panelház hetedik emeletére hívta meg magához. A fiú elmondta Annácskának, hogy nemrég költözött Budapestre, és már munkája is van, amiből meg tud élni. Így a 100 ezer forintot is teljesen legális úton szerezte, amit borítékban át is nyújtott - írja a Blikk. Az "üzlet" azonban technikai/biológiai okokból igen hamar meghiúsult, és amikor ezután a szerző belepillantott az asztalon heverő mappába, abban egy hitelszerződést talátl: a fiú előző nap vett fel 100 ezer forint gyorskölcsönt, csak ezért a légyottért.

Kelemen Annán saját bevallása szerint lelkiismeret-furdalás lett úrrá, ezért kivette a táskájából az öt darab húszezrest, és letette az asztalra.

Személyi- és gyorskölcsönök: bármire elkölthetjük

Valóban sok élethelyzetre jelent megoldást a személyi kölcsön, amelyek népszerűsége nem véletlen: a meglepően lendületes ügyintézés, a gyors pénzhez jutás lehetősége, valamint az, hogy a kapott összeget arra költhetjük el, amire csak akarjuk, rengeteg ember számára teszi vonzóvá a terméket.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Bár a konstrukció népszerűsége magáért beszél, nem szabad elfelejteni, hogy a személyi kölcsön is egy hitel, amelynek felvételéről felelősen, anyagi teherviselő képességünk függvényében kell dönteni. A Pénzcentrum éppen ezért összegyűjtötte, hogy mire érdemes figyelni személyi kölcsön felvétele előtt:

  • Hitelfelvétel előtt gondosan mérlegeljük anyagi helyzetünket, teherviselő képességünket és jövedelmünk esetleges csökkenésének lehetőségét is!
  • Ne vegyünk fel újabb kölcsönt addig, míg előre meg nem tervezzük, miből, hogyan és mennyi idő alatt fogjuk azt visszafizetni.
  • Mivel a személyi kölcsönt készpénzben kapjuk meg, és arra költhetjük el, amire csak akarjuk, így könnyen elkölthetjük olyan dolgokra, melyeket akár nélkülözni is tudnánk. Ezt mindenképp mérlegeljük a felvétel előtt és legyünk rá figyelemmel a folyósítás után is!
  • A kamaton felül egyéb költségeket is felszámolhat a hitelintézet, ezért alaposan tanulmányozzuk át az ajánlatot és az aláírása előtt a hitelszerződést is.
  • Jobb, ha tudod, az akciós hiteleknél az első néhány törlesztőrészlet jóval alacsonyabb lehet a később esedékes részleteknél.
  • Alaposan nézzünk körül a bankok, pénzügyi szolgáltatók ajánlatai között! Hasonlítsuk össze az ajánlatokat a THM segítségével. Ehhez használjuk az online elérhető hitelkalkulátor programokat, illetve a termék-összehasonlító táblázatokat.
  • A személyi kölcsönöknél kiemelten fontos, hogy időben törlesszünk, semmiképp se csússzunk ki a törlesztési határidőkből! Ügyeljünk arra, hogy hitelünk törlesztőrészleteit rendszeresen fizessük, mert az elhanyagolt kölcsönök hamar problémás adóssággá válhatnak.

 

NEKED AJÁNLJUK
PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. március 29. 13:25
Egy prágai székhelyű putyinista propagandaoldal kifejezetten arra a célra jött létre, hogy az Európa...
Holdblog  |  2024. március 29. 06:22
HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges...
Kasza Elliott-tal  |  2024. március 28. 19:32
Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen...
Bankmonitor  |  2024. március 28. 11:47
A CSOK Plusznál – ahogy azt a korábbi lakástámogatási elemeknél már megszokhattuk – szám...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem