14 °C Budapest

Világvevő: egymásra talált a Sláger Rádió és az Erste Bank

Pénzcentrum
2008. április 14. 12:11

A televíziós együttműködések után új fázisba lép a hazai piacon a média által támogatott bankkártya, mint műfaj, a legújabb felvonást pedig az Erste Bank nyitja meg, mely a leghallgatottabb hazai rádióval, a Slágerrel lépett partnerkapcsolatra.

A Sláger-Erste plasztik egy MasterCard hitelkártya, melynek használatához az ügyfélnek nem kell folyószámlát nyitnia vagy a fizetését a bankhoz utaltatnia. A kamatmentes periódus maximális hossza a piacon megszokott 45 nap.

A konstrukció igazából nem is az alapfeltételekben hozhat újat, sokkal inkább a társmárkás státuszból adódó ügyfél-kedvezményekre érdemes odafigyelni. Ezen körbe tartozik a Ticket Expressnél kapott 15%-os koncertjegy kedvezmény, az IBUSZ saját szervezésű külföldi katalógusútjaiból kapható 10%-os kedvezmény, valamint a Cinema City mozihálózat 12 városban működő 13 mozijában kapható 20% kedvezmény, mely valamennyi előadásra érvényes.

Mindemellett az internet, kábeltévé és kábeltelefon vonalon a TvNetwork szolgáltatásainak listaárából 10-50% kedvezményt biztosít az új kártya birtokosainak hűségnyilatkozat aláírása nélkül. A felsoroltakon túl a szemüveg- és bútorvásárlást is olcsóbban úszhatják meg a Sláger kártyások, akik betekinthetnek a rádió stúdióiba és egyéb exkluzív meglepetésekre is számíthatnak.

A Sláger Hitelkártyához díjmentes külföldi baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás, illetve asszisztencia-szolgáltatás kapcsolódik, valamint díjmenetes a TeleBank és az SMS szolgáltatás. Az első tranzakció után egy hitelkártya méretű rádiót kap ajándékba az első 2500 ügyfél, továbbá az első éves kártyadíjat 2008. augusztus 31-ig elengedik.

A Sláger Rádió heti szinten több mint 3,5 millió hallgatóval büszkélkedhet, így érthető módon van mire alapozni az értékesítést. A számtalan co-branded próbálkozás rávilágított, hogy ma már valós ügyfélelőnyök nélkül egyetlen társmárkás együttműködés sem lehet sikeres, még akkor sem, ha médiapartner áll a bank mellett.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A kártyaigénylés feltétele minimum 9 hónapos munkaviszony és 3 hónapos számlavezetési múlt, valamint legalább 50 ezer forintos havi jövedelem. Amennyiben Erste Bankos ügyfélről van szó, aki oda is utalja a jövedelmét, akkor semmilyen egyéb feltételnek nem kell megfelelni. A kártya éves díja 3990 Ft, melyet az első évre elenged a bank. A hitelkeret 100 ezer és 1 millió forint között mozoghat a hitelképességi vizsgálat eredményétől függően.

Az Erste Bank mintegy 60 000 hitelkártyát bocsátott ki eddig. A tavalyi évben 2005-höz képes 60% körüli volt a növekedés, és idénre is hasonló dinamikát várnak. Az Erste az elkövetkező években több tízezres Sláger Hitelkártya darabszámot remél. A konstrukció THM-je 42%, a havi kamat mértéke 2,95%.

Aki a feltételek miatt nem kaphat hitelkártyát, ezzel megegyező kedvezményeket kínáló betéti kártyát is igényelhetnek.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. április 25. 10:43
A NER-kedvenc Balásy Gyula tulajdonos a New Land Media Kft.-ben és a Lounge Design Kft.-ben is új op...
Holdblog  |  2024. április 25. 06:51
Soft landing, azaz puha landolás. A végső kimenetel, amiben a 2021 végi, első poszt-Covid inflációs...
Kiszámoló  |  2024. április 24. 18:32
A friss Magyar Közlönyben jelent meg a kormányrendelet, ami megváltoztatja az eddigi jótállási előír...
Bankmonitor  |  2024. április 24. 11:33
Várhatóan 2024 júniusában indul az új otthonfelújítási program. A támogatásból az 1990 előtt épült c...
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 25. csütörtök
Márk
17. hét
Április 25.
Malária világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem