Bejelentkezés

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2016. május 29. vasárnap Magdolna
Hírek » Biztosítás

Undorító, mi mindent kennek a magyar sztárok magukra

Drasztikusnak hangzó beavatkozásokkal szépülnek hazánk sztárjai: Balázs Klári biofonallal, Bombera Kriszta lézerrel, Nyertes Zsuzsa pedig a saját vérével próbál küzdeni az öregedéssel szemben. A Pénzcentrum ennek apropóján megnézte, mennyibe fáj egy ilyen kezelés, és vajon ki engedheti meg magának.


Balázs Klári biofonalat húzat az arcába, Bombera Kriszta lézerrel égetteti le bőre felső rétegét, míg Nyertes Zsuzsa a saját vérével tölteti fel ráncait - írta nemrég a Bors.

Az olykor drasztikusnak hangzó kezelések nem olcsók, egy-egy beavatkozás ára akár több százezer forintot is kóstálhat. A Pénzcentrum utánaszámolt, mennyi az annyi pontosan.

Drakula-terápia

Nyertes Zsuzsa és Keresztes Ildikó a vérterápiára esküszik. A módszer lényege, hogy a személy saját véréből egy speciális eljárás keretében vérszérumot nyernek, amit aztán visszafecskendeznek a bőrbe. Egy három alkalmas kezeléssorozat akár két-három évre is elegendő lehet.

A kötelező előzetes bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosi vizsgálat 12 500 forint. Ha a teljes arcra (az ajkak kivételével) kiterjed a kezelés, az 63 ezer. A nyak, a dekoltázs, és a kézfejek pedig egyenként 16 ezer forintba kerülnek. Kiegészítő kezelésként többek között lehet kérni dermaroller kezelést is, ami az arcon 9 500, a nyakon, a dekoltázson és a kézfejeken pedig 6 500 forint. Ha mindenhol szeretnénk fiatalodni, a kiegészítő kezelést is kérjük, és a tartós hatás érdekében háromszor is elvégeztetjük a kezelést, összesen 432 500 forintot kell kicsengetnünk.

Biofonal

Balázs Klári és Karda Bea titkos trükkje a biofonalas kezelés. A finomszálas arcfiatalítás helyi érzéstelenítésben, és kevesebb, mint háromnegyed óra alatt elvégezhető. A kezelés során vékony, felszívódó és antimikrobális hatással bíró bioszálakat juttatnak a bőr mélyebb rétegeibe tűk segítségével. Jól kombinálható más arcfiatalítási módszerekkel, például ráncfeltöltéssel, Botox-kezeléssel, lézeres arcfiatalítással, vagy arcplasztikával. A kezelés ára 120 ezer forintnál kezdődik, a teljes arcon megközelítőleg 300 ezer forint, a hatása pedig körülbelül 2 évig tart.

Lézerterápia

Bombera Krisztina a lézeres arckezelésre esküszik. Ennek során lézersugárral kezelik a bőrfelszínt, ami elősegíti a bőr újrafejlődését és az új bőrsejtek regenerálódását. A kezelést önállóan alkalmazva 3-4 alkalommal javasolt megismételni, de más eljárásokkal (pl: villanófényes arcfiatalítással, mezoterápiás kezeléssel, rádiófrekvenciás arckezeléssel, Drakula-terápiával) is kombinálható. Egy kezelés ára 80-100 ezer forint, így ha 4 alkalommal is meg kell ismételni, akár 320-400 ezer forintunkba is kerülhet.

Botox

A botox igazi Hollywood-i őrület, de itthon is közkedvelt. A hazai sztárok közül Szűcs Judith fiatalodik a botox segítségével, ami úgy működik, hogy a szakemberek egy injekciós technikával a bőr alá juttatják a hatóanyagot. Ez gyengíti, vagy akár meg is bénítja az izomműködést, aminek hatására a ráncok kisimulnak. A kezelés hatása körülbelül 3-4 hónapig marad meg, az ára a kezelendő terület nagyságától függően 80-160 000 forint körül mozog. Ha évente négyszer kellene megismételni, akkor akár 640 ezer forintot is kóstálhat a kezelés.

Ultrahangos kezelés

Udvaros Dorottya és Vándor Éva az ultrahangos kezelés hatásában hisz. Az ultrahang fokozza a sejtek anyagcseréjét, így segíthet a ránctalanításban is. Az esetek többségében akár egy kezelés is elég lehet, ami általában 1-2 órát vesz igénybe. A kezelendő terület nagyságától függően az árak 50 ezer forinttól kezdődnek, de ha teljes kezelést szeretnénk, az akár 400 ezer forintba is kerülhet.

Van, aki olcsón megússza a szépítkezést

Medveczky Ilona nem költ vagyonokat szépítő kezelésekre, a díva ugyanis a vizeletterápiára esküszik. Elmondása szerint a vizeletnek sebgyógyító és fiatalító hatása van, így rendszeresen keni vele az arcát. Ő tudja...

Hozzászólások száma: 1 - Hozzászólok a fórumhoz
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

A női fehérnemű 100 éve 3 percben

Az 1920-as évek hálóing jellegű alsoruházatától, a '70 es évek feszülős egyberuhácskáin át, egészen a manapság divatos apróbb darabokig, kalandozzunk egy kicsit a ruha alatt...   ...

Így úszd meg a poggyászdíjat, ha repülővel mész nyaralni

Te is minden nyaralás előtt megharcolsz a bőröndökkel, hogy beférjen a család összes cucca, de ne kelljen az extra csomagokért pluszdíjat fizetned a repülőn? Ne aggódj, nem vagy egyedül. Az alábbi...
 
NÉPSZERŰ
FRISS