Mi a helyzet az elsősegélydobozzal? Megszólalt a rendőrség

2012. április 25., szerda 17:38

Nem indult átfogó rendőrségi akció a gépkocsikban kötelezően tartandó elsősegélydobozok ellenőrzésére - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője szerdán.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

APEcH, 2012. április 26., csütörtök 19:07

Az egy dolog, hogy letagadják. Pintér úr korábbi minisztersége alatt is történtek érdekes dolgok. Most is. Gondoljunk csak a Szabálysértési törvény módosítására, még a Fideszesek is háborognak. Ismerősömtől hallottam 2 milliárd forintot kell a rendőröknek beszedni bírságból. Ez csak úgy megy, hogy büntetnek akkor is ha van kalapja, akkor is ha nincs kalapja. A szerencsétlen rendőr ?kinek az év végi jutalma, a családja megélhetése függ attól, hogy mit gyűjt be- meg gürizik, esténként nem mer a tükörbe nézni, pedig már most tudja, hogy a jutalom hozzá már nem ér le.

Válasz erre | Előzmény

imre608, 2012. április 25., szerda 19:42

Nem tudom miért kell hazudozni.Törvénybe iktatták,5 től 50ezerig büntethető.Az aljasabb rendőrök ezt előszeretettel alkalmazzák is,mert megtehetik.Ezt parancsolják nekik.Erre van már példa.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
A hitelkártyával hitelbe vásárolhatunk, de a bankok többsége nem számol fel kamatot a türelmi időszak alatt, ami általában 45 nap. A vásárlások alkalmával különböző jóváírásokat kaphatunk, amit később levásárolhatunk vagy csökkentik a számlák végösszegét. Ha hitelkártyával vásárolunk...
További fogalmak

Szerencsejátékok