Mi a helyzet az elsősegélydobozzal? Megszólalt a rendőrség

2012. április 25., szerda 17:38

Nem indult átfogó rendőrségi akció a gépkocsikban kötelezően tartandó elsősegélydobozok ellenőrzésére - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője szerdán.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

APEcH, 2012. április 26., csütörtök 19:07

Az egy dolog, hogy letagadják. Pintér úr korábbi minisztersége alatt is történtek érdekes dolgok. Most is. Gondoljunk csak a Szabálysértési törvény módosítására, még a Fideszesek is háborognak. Ismerősömtől hallottam 2 milliárd forintot kell a rendőröknek beszedni bírságból. Ez csak úgy megy, hogy büntetnek akkor is ha van kalapja, akkor is ha nincs kalapja. A szerencsétlen rendőr ?kinek az év végi jutalma, a családja megélhetése függ attól, hogy mit gyűjt be- meg gürizik, esténként nem mer a tükörbe nézni, pedig már most tudja, hogy a jutalom hozzá már nem ér le.

Válasz erre | Előzmény

imre608, 2012. április 25., szerda 19:42

Nem tudom miért kell hazudozni.Törvénybe iktatták,5 től 50ezerig büntethető.Az aljasabb rendőrök ezt előszeretettel alkalmazzák is,mert megtehetik.Ezt parancsolják nekik.Erre van már példa.

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Az ÁKK Zrt., ami az államkötvények kibocsátását végzi egy naptárban közzéteszi az adott évben esedékes állampapír aukciókat. A naptárban szerepel az adott időpontban kibocsátott állampapír fajtája és futamideje, valamint a törlesztések és államkötvény-visszavásárlási aukciók időpontját....
További fogalmak

Szerencsejátékok