Ez lesz hálapénz helyett? Napi száz forintért egészségbiztosítás

2012. április 17., kedd 12:27

Az egészségbiztosítás szóról eddig mindenkinek a kötelező járulékfizetés és az egyre romló rendelői és kórházi körülmények, valamint a hálapénz jutott eszébe. Ugyanakkor magán egészségbiztosítási alapon már minőségi, várakozási idő és hálapénz nélküli egészségügyi ellátások érhetőek el. Mindez ráadásul nem egy bennfentes réteg kiváltsága, hanem tömegigényt kielégítő szolgáltatás, sokak számára elérhető áron - állítja a már 4 éves szolgáltatásszervezési tapasztalattal rendelkező Union Biztosító.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy
akira, 2012. április 18., szerda 20:13

nem, 60 éves korig tart... a díj pedig életkorfüggő, de ami fontos, hogy nem helyettesíti, csupán kiegészíti a TB "szolgáltatásait. Pontosabban részben helyettesíti, részben többet nyújt, de van amiben kevesebbet, mint a TB. Pl. a fekvőbeteg ellátásban lényegesen kevesebb esetben alkalmazható, mint a TB által finanszírozott kórházi ellátások.

Válasz erre | Előzmény

miklosigyongyi, 2012. április 17., kedd 19:17

Ebbe a 100.-Ft/nap biztosításba nyugdíjas is beléphet? Köszönettel

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
Magyar nevén befektetési egységekhez kötött biztosítás. Eszközalapokon keresztül befektetésre kerül a befizetett összeg többsége. Több változata is létezik, a nyugdíjbiztosítások a legnépszerűbbek, mivel adójóváírással lehet élni a befizetések után....
További fogalmak
Sajátítsa el a pénzügyi siker alapelveit, tanulja meg a célkitűzés művészetét.

Szerencsejátékok