Bejelentkezés:

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2017. január 22. vasárnap Vince, Artúr
Hírek » Biztosítás

Elismerte az államtitkár, kezelni kell a humánerőforrás-krízist

A betegbiztonságot nevezte a jövő év legfőbb feladatának az egészségügyi államtitkár, aki a Magyar Hírlap pénteki számában arról is beszámolt: a másik nagy feladat a humánerőforrás-krízis kezelése.

Ónodi-Szűcs Zoltán munkája legnehezebb részének azonban annak megakadályozását tartotta, hogy a politika egyes szereplői rövid távú céljaik elérése érdekében riogassák az embereket.

Az államtitkár a humánerőforrás-problémák kezelésére azt mondta: el kell indulni az egyetemet végzett szakdolgozók irányába, akik számos feladatot vehetnének át az orvosoktól.

Beszámolt arról is, hogy a hálapénzmentes kultúrát felmenő rendszerben lehet kialakítani, amelynek része a már létező rezidensösztöndíj, ennek ugyanis feltétele, hogy a résztvevők nem fogadnak el hálapénzt.

Közölte még: zajlanak a tárgyalások a Nemzetgazdasági Minisztériummal annak fedezetéről, hogy a szakdolgozók jövedelme között a minimálbéremelés után is legyen különbség a képzettség és a ledolgozott évek alapján.

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
11
22
33
 Kedvelem az oldalt

A címlapról ajánljuk

Már pár száz forintból is lehet nyugdíjad: íme a trükk
Kiszámoltuk, mennyit kellene félretenned.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

Imádják a vért az öreg kontinensen: íme Európa horrorételei

Szinte bárhova vet minket a sors Európán belül, szinte mindenütt fogyasztanak állati vért különböző formában. A hagymás sült vért talán nem kell bemutatni, ez leginkább hazánkra jellemző. Szlovákia...
 

Így válaszd ki a legjobb vágódeszkát: tényleg olyan jó a műanyag?

A vágódeszka az egyik legfontosabb konyhai eszköz, különösen, ha sokat főzünk (ami ugye olcsóbb, mint étterembe menni). A legfontosabb, hogy milyen anyagból készül: Régebben a műanyag vágódeszkát...
NÉPSZERŰ
FRISS

Lidl

01.19-01.25
Országos

Aldi

01.19-01.25
Országos

Spar

01.19-01.25
Országos

Interspar

01.19-01.25
Országos

Tesco

01.19-01.25
Országos

Spar, Interspar

extra ajánlatok
01.12-02.02
Országos

Auchan

baba
01.05-02.01
Országos

Auchan

friss húsok
01.05-02.02
Országos