Mégis maradna a végkielégítés-különadó: a tanárok tiltakoznak

2012. április 26., csütörtök 18:06

Ragaszkodik a Fidesz a magánszemélyek végkielégítését sújtó 98 százalékos különadó megtartásához - jelentette ki sajtótájékoztatón Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője. A Széll Kálmán Terv 2.0 a tervek szerint megszüntetné a különadót.

Ez a cikk 90 napnál régebbi

Olvasása csak regisztrált felhasználóink számára lehetséges.
A regisztráció ingyenes.


Login név:
Jelszó:

Visszamegyek vagy

silonella, 2012. április 28., szombat 21:41

Ha marad a végkielégítés külön adója,akkor vissza menőleg az egész kormánynak,kötelező a magasabb adót ki fizetni.Ugyanis Ők sem kivételek a külön adó alól.Vissza menőleg minden törvényt fel kell rugni,mivel ez a kormány ezeket a felrugásokat maga vezette be a magyar emberekkel szembe.EZ A FELRUGÁS NEM CSAK MOSTANRA VONATKOZIK,hanem arra az időre is amikor a kormánynak kellett volna fizetnie.Nincs olyan törvény,hogy én nem fizetek,csak a többiek.Ha nekünk kell fizetni,akkor nincs ilyen törvény ha másnak kell fizetni,akkor van.MINDEN EMBERRE VONATKOZIK A BÜNTETÉS ÉS A DICSÉRET IS:UGYAN ÍGY A MAGASABB JÖVEDELEM ÉS A JÓ LÉT ÍS:

Válasz erreEZT OLVASTAD MÁR?
11
22
33
44
55
A hitelkártyával hitelbe vásárolhatunk, de a bankok többsége nem számol fel kamatot a türelmi időszak alatt, ami általában 45 nap. A vásárlások alkalmával különböző jóváírásokat kaphatunk, amit később levásárolhatunk vagy csökkentik a számlák végösszegét. Ha hitelkártyával vásárolunk...
További fogalmak

Szerencsejátékok